- 22 Ağu 2021
- 2,117
- 2,114
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
07.01.2021 tarihi cuma gecesi @BAHAR hanımla, Ankara da evimde gecelik görüşme gerçekleştirdim. @BAHAR hanım forumda yaptığım bir yoruma istinaden bana bir yorum yapmış ve beni çok merak ettiğini belirtmişti. Ben de espiri olsun diye, bana yürüyorsunuz sanırım. Bana yürüyen birisine kesinlikle karşılık veririm diyerek, karşılıklı ilgi olduğunu imada bulunmuştum. Ankara ani gündüz programı çıkıp, bundan da haberim oldu. Birkaç konuda bana soru sorunca, bende mesajla cevapladım. Ve bir anda cuma akşamı saat: 19:00 için gecelik görüşme olarak sözleştik. Gün geldi ve o gece için hazırlıklarımı gündüzden tamamlayıp, evimde saatin gelmesini bekledim. Tam saat: 19:01 de mesaj attım. Ve Çukurambar Pirzolacı Y. Usta da akşam yemeği için buluştuk. Saat iş çıkışıydı. Gidip karşılayıp, öyle yemeğe geçelim diye teklif ettim ama, o saatte gidip, buluşup tekrar lokasyona dönmek bayağı bir saati götüreceği için kendisinin isteği doğrultusunda restoranda buluştuk. Yemeğimizi yedim. Neden derseniz Bahar hanım çok az yiyor. Koca masa resmen bana kaldı. Hobbiti gırtlak olayının yine tekrarı.... Aslında kilolu değilim ama genelde masayı süpürme görevi partnerlerim yemediği için bende oluyor. Yemekten sonra yolun tam karşısındaki Çukurambar Marco P. geçtik ve1 saatlik nargile keyfi yaptık..... Bahar hanım nargile içmeyi seviyor ve ona nargile içmek yakışıyor. Normalde 5 yıldır tütün mamulü kullanmıyorum ama bende filtre kahvenin yanında nargileye arada eşlik ettim. Muhabbet, sohbet ve nargile çok iyi geldi bize. Nargile faslından sonra ise çok yakın olan evime hızlıca geçtik. Ufak bir içecek ve meze hazırlığı. Özele biraz girelim mi? Kendisinin onayı var. Siyah bir elbise ve siyah çoraplarla duş sonrası hazırlandı kendisi. Yine sohbet ve muhabbet. Bahar cığım çok çok az alkol alarak bana eşlik etti. Bende 3 double viski ile devam ettim. Tabi ev ısısını 24 e ayarlamışım önceden, ev zaten sıcak. Bir de Bahar hanımın sıcaklığı, ağustos ayı gibi oldu evin içi. Otururken ısınmalarla birlikte, ufak buselerle başlayan öpücük kondunmalar yerini şehvetli sevişmeye bırakıyordu. Giydiği çorapta kaçmıştı. Bende çorabını üzerinde parçalayabilir miyim sorusunu kendimden beklemezdim ama bir anda ağzımdan çıkmış bulundu. Kanapede sırtüstü uzanan Bahar hanımın çorabını üzerinde parçalamaya başladım. Ve üzerinden söküp aldım. Ve dilimle oral ile devam ettim. Normalde daha önce denemediğim bir fantazi idi çorap parçalamak. Bazı erkeklerin aldığı zevki aldın mı derseniz, hayır çok şey ifade etmedi. Çorak kaçmasa ben o çorabı sanırım yırtmazdım. Çorap fantazisinin olmadığını öğrenmekte bir çıkarım oldu sanırım.. Ve sonrası yatak odasına geçiş. Benim orala devam etmem, Bahar hanımın elini de kullanarak desteği, yanına geçip, tek göğsünü dilimle, diğer göğsünü parmaklarımla ıslatarak sevmem. Ve kendisinin orgazmı.... Harikaydı partnerimin orgazmını izlemek ve dinlemek. Daha sonra kendisinin oralı. Buna karşı koymak çok zor. O nasıl bir oral. Nasıl bir zevk verme. Az daha devam etse büyük patlama olacak ama partnerim işte tam o nokta da kesiyor. Gördüğüm ve yaşadığım en iyi oral seksten birisiydi desem inanın abartmıyorum....Görüşenler Bahar hanımla sanırım benimle aynı düşüncededir. Komuta kesinlikle kendisinde idi ve benim hoşuma gitti bu durum. Bende bıraktım kendisinin kumandanlığına. Gardrop aynasında doggy dedi komutan. Emredersiniz. Arkasındayım. Ayna tam karşımda, yatakta yanlamasına duruyoruz. Aman bu nasıl bir şey. Daracık. Zor gidiyorum. Nasıl bir zevk. Biraz ıslanmasıyla posizyon rahatladı bereket. Harika bir doggy. Arkasından yan yatarak üstteki bacağını yukarı çekince ben yine yapıştım kendisine. Evde çok sıcak. Havlu baktım yanımda. Şıpır şıpır ter üzerine damlamasın diye bir yandan teri siliyorum, diğer yandan posizyona devam. Ve muhteşem final..... Çok iyidi bu. Çok iyi orgazmdan sonra arada beni gülme tutar. Yine bir süre tuttu. Bunu biliyorum kendimde= İyi orgazm. Tabi gece uzun ve onunda uyanınca sabahı da oldu. Yatak olayını burada bitiriyorum. Yer kalmadı yazacak. Şunu söylemek istiyorum. Ten uyumu çok iyiydi. Bahar cığım kesinlikle uyumluyduk. Mis gibi kokuyordun. Her yerin genital bölge dahil. Sana oral yapmak çok güzel.... Çok uyumluyduk. Senin oralini unutmayacağım. Vucudunun her noktasını çok sevdim. Muhabbetini çok sevdim. Seni memnun etmeye çalıştım. Umarım yediğimiz yemekten, nargile muhabbetinden ve tabiki benden memnun ayrılmışsındır. Herşey için teşekkür ediyorum sana. Bana yürüdün sana Çapkın kadın dedim. Hoşuma gitti senin dikkatimi çekmem forumda. Görüşeceğim bir partnerimsin bundan sonra. Bunu biliyorsun. Tekrar seni seninle yaşayacağım zamanı düşünmek bile beni mutlu ediyor. Değerlimsin bundan sonra.... Ankara ya Bahar ı getirdin. CANIMSIN... İyi ki varsın....