Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Altın Golü Gamzeye Attım :)

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tüm Forumdaşlara Selamlar...
Artık forumda 10 seneme bişey kalmadı. Ama birde ne göreyim forumda ilk zamanlarda görüştüğüm Gamzeciğimle taa 5 sene önce görüşmüşüm. Olamaz böyle birşey dedim vee yaklaşık 1 aydır, plansız, programsız son dk golü atmaya çalışıyorum...
Derken dün kendisininde müsaitim demesiyle birlikte, son dk altın golü attım ve 5 seneden sonra mutlu sona ulaştım.
Şimdi gamzeyi artık bu saatten sonra anlatmaya gerek yok. Görmeyen zaten kör olmuştur...
Ama şunu söylemeden geçmeyeceğim. Kendisi çok güzel ama kalbi inanın kendinden güzel...
İlgi, alaka, servis, sunum, temizlik ve kişisel bakımı tam puan...
Gitmeden önce özel istekleriniz varsa, ki benim vardı; onlarıda dinleyip sizi öyle karşılıyor.
Kısa ve öz olarak gecenin finalinde attığım golle, maçı kazanıyorum 😀
Sizlere resim gönderme niyetim vardıda, gamzeyi görür görmez bi sarıldım unuttum 😀

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
583
822
Artık forumda 10 seneme bişey kalmadı. Ama birde ne göreyim forumda ilk zamanlarda görüştüğüm Gamzeciğimle taa 5 sene önce görüşmüşüm. Olamaz böyle birşey dedim vee yaklaşık 1 aydır, plansız, programsız son dk golü atmaya çalışıyorum...
Derken dün kendisininde müsaitim demesiyle birlikte, son dk altın golü attım ve 5 seneden sonra mutlu sona ulaştım.
Şimdi gamzeyi artık bu saatten sonra anlatmaya gerek yok. Görmeyen zaten kör olmuştur...
Ama şunu söylemeden geçmeyeceğim. Kendisi çok güzel ama kalbi inanın kendinden güzel...
Gitmeden önce özel istekleriniz varsa, ki benim vardı; onlarıda dinleyip sizi öyle karşılıyor.
Sizlere resim gönderme niyetim vardıda, gamzeyi görür görmez bi sarıldım unuttum 😀
@Gamze nin öyle bir etkisi var, insanın elini ayağına birbirine dolar, ne yapmaya gittiğinizi unutturur, sonra sizi kötü emellerine alet edip 🤪🤪🤪🤪 kafanızda bin tane soruyla gecenin karanlığına gönderir 🤣🤣

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
@Gamze nin öyle bir etkisi var, insanın elini ayağına birbirine dolar, ne yapmaya gittiğinizi unutturur, sonra sizi kötü emellerine alet edip 🤪🤪🤪🤪 kafanızda bin tane soruyla gecenin karanlığına gönderir 🤣🤣
Tam olarak tamamen yazdığınız bütün duygular içerisindeydim. Nokta atışı valla helal 👏🏻

Serdar Akar Çevrimdışı
1 Ağu 2020
38
25
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için tşkler

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
189
281
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Paylaşım için teşekkür ederiz her iki tarafada kaleminize sevişmenirize saglık 😉

Gizem Çevrimdışı
10 Ara 2020
803
1,740
Her iki tarafada tşk ederiz

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar