Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme alem-i forumda ilk ikinci görüşmem

Phoenix Çevrimdışı
14 Kas 2021
38
106
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar hanımefendiyle şubatta bir görüşme yapmıştım ama ve lakin o görüşmedir ki aklımdan çıkmamıştı , vira dedim bir misafiri olayım deyu kapısına belirdim. İsteklerimin doğrultusunda güzel bir vakit geçiridik, öpüşürken sekronize farklı stiller uyguladı daha neler göreceğiz aman tanrım ..

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,835
4,411
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bahar hanımefendiyle şubatta bir görüşme yapmıştım ama ve lakin o görüşmedir ki aklımdan çıkmamıştı , vira dedim bir misafiri olayım deyu kapısına belirdim. İsteklerimin doğrultusunda güzel bir vakit geçiridik, öpüşürken sekronize farklı stiller uyguladı daha neler göreceğiz aman tanrım ..
paylaşım için teşekkürler

324ewdsfdsf

Tşk ederim cnm seninle olmak keyifli idi 🥰🥰🥰

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,295
10,237
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve mz paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar