- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ekli dosyayı görüntüle 63192
Ekli dosyayı görüntüle 63193
2 - Bir otel fotom olsun bari deyip çekebildiğim en iyi pozun bu olması...
1 - Otelde olmadı bari evde deneyelim girişimi
Not : 2 nolu foto gülelim diye çünkü 8 tane foto çekip hepsinde kaydırmışm kamerayı, bir bunda başarılı olabilmişim. ( Ne başarılıyım ama be bu çekim işinde )
Beyazliginiz ve iç çamaşırıniz çok hoş yine
İlk fotoyo söylenecek birşey yok müthiş lakin ikinci fotoyu evirip çevirip bakıyorum acaba senmisin diyeEkli dosyayı görüntüle 63192
Not : 2 nolu foto gülelim diye çünkü 8 tane foto çekip hepsinde kaydırmışm kamerayı, bir bunda başarılı olabilmişim. ( Ne başarılıyım ama be bu çekim işinde )
Otel niyetine evde çektiğin fotoğrafı otelde çektim desen yerdik çünkü gözümüz sana odaklanır perdeyi tavanı görmez.
İkinci fotoğraf ile kimsenin yapmayı akıl edemediğini yapıp gerçek otel fotoğrafına başka bir boyut kazandırmışsın. Önemli olan farklılık sunabilmek çoğunluktan ayrılmak. Eline sağlık
“beceriksiz” mi?? Yapma canım!Boyut kazandırma işinde çığır aşmış olabilirim cidden. Beceriksizzzzz demeni beklerdim.
Tebrik ediyorum.harika bir iş çıkartmışsınEkli dosyayı görüntüle 63192
genede güzel olmuş seni buralarda görmek ne hoş kaplanEkli dosyayı görüntüle 63192
1 foto gayet iyi masallah kolunda iyilesiyo baby
Ben seçtim tarafımı..Kesinlikle ikinci görsel diyorumAlt taraf ok,üstünü ben kurguluyorum çünkü
Ahahah, terlikli fotomu niye sevmedin ama ya, küstüm. Ebruuu, tam bir foto beceriksiziyim değil mi?
İlk fotoyo söylenecek birşey yok müthiş lakin ikinci fotoyu evirip çevirip bakıyorum acaba senmisin diye
Eşsiz güzellik
Birlikte çekim yapabilirizEkli dosyayı görüntüle 63192
Ben de 2.fotodaki yer döşemelerinin bir benzerini yaptırayım diyorum mutfağa, bakalım artık..
Ayıca 1.foto da güzel bence
,Çok naziksin güzel insan @Neysem O
Süt gibi bembeyaz . Gelebilmek,öpebilmek seni.Ekli dosyayı görüntüle 63192
@Nur ADALI Hanım lütfen lafın sonu gelsin ne denenecekFantazili olanı bir gün giyip sadece beni çağırsana birşey deniycem
“beceriksiz” mi?? Yapma canım!
19yy motifli çinilerin fon olarak kullanıldığı, objektifte kısık diyafram sayesinde sağlanan alan derinliği ile muhtemelen kırmızı ojeli ayaklarını gizleyen terliklerin üzerindeki City Loft markasını okuyabildiğimiz, aynı zamanda siyah eşofman altının örttüğü ve tamamen hayal gücümüze bıraktığı bacaklarını içeren farklı bir fotoğraf bu.
İçinde senin olduğun her kare ayrı güzel
Terlikli olan değil mi?Tebrik ediyorum.harika bir iş çıkartmışsın
Aylinim sen varsan gerisi teferruattırEkli dosyayı görüntüle 63192
O senin güzelliğin ve nezaketin güzellikTeşekkür ederim, her zaman çok naziksindir zaten sevgili @İperion .
Yok ustteki fotoyu kasdettim.İştah kabarttici olmusTerlikli olan değil mi?
Teşekkürler. Ne güzel doğallık dolu ve içten bir cevap.Sevgili @birincizabit , bakış açına ba yıl dım! Hah ya, bana bunlarla gelin, gelin ki beceriksizliklerime yeni beceriksizlikler ekleyebileyim. Bu arada o bie jean, eşofman değil.
Çok naziksin, siyah ve beyazın uyumunu ben de seviyorum. ❤Beyaz tende çok güzel olmuş siyah dantelli, tarafım belli olsun
genede güzel olmuş seni buralarda görmek ne hoş kaplan
- ben karşı tarafın taksisiyim...
- e bizde zaten karşı taraftayız zaten.
Bu karelerden bol bol yolla bebişim
Maydonoz iyidir Deneye deneye bazı şeyler zamanla olur diye düşünüyorum .
Otomatik düzeltmenin kurbanı oldum desem inanır mısın Bir öldüremedin beni gitti ne olacak seninle bu durum bilemiyorumBen de hala Romeo ölmeli diye düşünüyorum, ne kadar insanım değil mi ya? ( Aslında değilimdir de ya unutmam., huy huy!! )
Bu arada, doğru kullanım MAYDANOZ. ( Huyum kurusun. )
1. Güzel
Yaktın ortalığı @AylinAylin
vay canına bu güne kadarki en güzel foton bu bence. Taraf olmayan bertaraf olmuyor değil mi? Ben tarafsız kaldım yani sonuçta her ikisinde de final aynı da
seni seçtim sevgili aylin
yavrum senin ilmek ilmek beynime kaydettim benBence de bu güne kadar ki en iyi pozum bu valla ya. @HIDIR, senn gözünden de hiç kaçmıyor bir şey ha.
Beyaz ten deyince akan sular durur )
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!