- 23 Haz 2019
- 4,262
- 13,828
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi keyifler dilerim Cansu hanım güzel fikirler gelmiştir. Aklınıza çok şık olmuşsunuz
Allah allah niye dönmedim acaba iletişimde eksiklik varsa dönmüyorum malesefBirde whatsappda dönüş yapsan güzel olacakta
Teşekkür ederimİyi keyifler dilerim Cansu hanım güzel fikirler gelmiştir. Aklınıza çok şık olmuşsunuz
Etkileyici
Rica ederim Cansu HanımTeşekkür ederim
Buldum yazismalarimizi 4 kasımda yazmışsınız en son, 5 kasımdaki. Isareti mesajınızı saymazsak. O süreç de müsait olmadigim için cevap vermemişim ama öncesinde guzel cevaplar vermişimBirde whatsappda dönüş yapsan güzel olacakta
Tesekkur ederimÇok güzel gözüküyorsunuz Cansu Hanım, keşke eviniz bana biraz daha yakın olsaydı
Acaba benimle paylaşsan mı o deli fikirleri
Cansu hanim , musaitmisin bu resimlere yakindan canli bakabilsek
Benim aklımda da ikimiz beraberken yaşanacak deli fikirler var ama maalesef ben İzmir de sen İstanbul'da
Değişiklik yok aslındaGüzel değişimler gördüm sankiAklıma düştün şimdi
Teşekkür ederim seviliyorsunKadın güzel olduktan sonra ne giyse yakışıyor Canlı görebildiğim için şanslıyım
Gelsin tabikivalla sizi böyle görünce benimde aklıma çok deli fikirler geliyor
Paylaşımlar canlıAcaba benimle paylaşsan mı o deli fikirleri
Bir miktarını saçtımO deli fikirleri şöyle ortalık yere saçsanız ne güzel olur
Muhakkak yapalım, sabırsızlıkla bekliyorumYakında seninle fikir alış verişi yapıcaz
Iletisim sınırım varyaş sınırın var mı?
Nezaman olduğuna bagliCansu hanim , musaitmisin bu resimlere yakindan canli bakabilsek
Teşekkür ederim, gönüller bir olsun mesafeler aşılırBenim aklımda da ikimiz beraberken yaşanacak deli fikirler var ama maalesef ben İzmir de sen İstanbul'da
Ben gerekli açıklamayı size yaptım zamanında, sürekli aynı şeyleri konuşmayalım bence. Iyi günler size....Merhaba cansu hanım
Nasılsınız?
Bende sizi geçenlerde cok aradım yazdım ama ulaşamadım :-(
İyi forumlar dilerim Cansu hnm, çok güzel ve şık olmuşsun. Görüşmek dileğiyle.
Çok hoş fikirler☺
çok zarif ve çok güzel görünüyorsun
İnşallah tanışmak bana da nasip olur
harika
Cansu hanımı tek gecerim herseyiyle
Çok şık olmuşsunuz
harika olmuşsunuz
Cok teşekkür ederimBoy pos endam güzellik herşeyi ile kadın
ahaa aklıma düşürdün kendini şimdi ayıkla pirincin taşını
Ah bir tanılamadık
Sen pirinci getir ben ayiklarimahaa aklıma düşürdün kendini şimdi ayıkla pirincin taşını
Tesekkur ederimÖzlenen kişi
Rica ederim, elbet bir gün diyorumAh bir tanılamadık
Resimler için teşekkürler
Teşekkür ederimÖzlendiniz. Harika görünüyorsunuz. Güzel kalbinizden öpüyorum.
beni de ayıklaman lazım ya neyse. en yakın zaman da pirinci de kendimi de sana getireceğimSen pirinci getir ben ayiklarim
Müsait olmadigim bir zamana denk gelmiş malesef, geri dönüşümü beklediğinizi yazmışsınız ama ben geç görünce müsait olma zamanınızı bilmediğimden dönmedim. Kusura bakmayın lütfenbende whatsapp yazışmalarıma (detaylı yazmama rağmen) geri dönüş alamadım :- (
Tabiki beklerimbeni de ayıklaman lazım ya neyse. en yakın zaman da pirinci de kendimi de sana getireceğim
Rica ederim.Teşekkür ederim
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. benim de iş yoğunluğumdan dolayı bu aralar çok fazla şehir dışında bulunmam gerekiyor. Önümüzdeki ay sizinle tekrardan iletişime geçeceğimMüsait olmadigim bir zamana denk gelmiş malesef, geri dönüşümü beklediğinizi yazmışsınız ama ben geç görünce müsait olma zamanınızı bilmediğimden dönmedim. Kusura bakmayın lütfen
Bir gün yollarımız kesişecek diye umuyorumBirde whatsappda dönüş yapsan güzel olacakta
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!