Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Aklım başıma yeni gelebildi

Alfreed

Normal Üye
21 Haz 2018
10
21
Cinsiyetiniz nedir?
2 gün önce yine kendisiyle buluştum. Bu kadar istekli birisi yok yok yok!! Ne zaman kontrolü ele almasını biliyor. Kendine güveni tam. Bacaklarımız tutmuyordu işimiz bittiğinde, bu tempoyu tutturabilen bu insanın önünde saygıyla eğiliyorum.(gelecekte onun da bir kere daha benim önümde eğilmesi dileğiyle... 😄😄)
Teşekkürler Rüya 😊

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
2 gün önce yine kendisiyle buluştum. Bu kadar istekli birisi yok yok yok!! Ne zaman kontrolü ele almasını biliyor. Kendine güveni tam. Bacaklarımız tutmuyordu işimiz bittiğinde, bu tempoyu tutturabilen bu insanın önünde saygıyla eğiliyorum.(gelecekte onun da bir kere daha benim önümde eğilmesi dileğiyle... 😄😄)
Teşekkürler Rüya 😊
Amanin amanın amanın ancak kendine gelebilmişsin canım çok teşekkür ediyorum kuzu daha çok eğilimeler olcak tabiki bu aradabi hasar oluşmaz ise senden 2 güne ancak kendine gelmişsin 😂😂🤭 tekrar beklerim öpüldün 😉😘😘

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Aman tanrım neler duyuyorum🤔🤔
Acaba bize de nasip olurmu bu güzellikleri yaşamak🤗🤗 Yaşayan be yaşatana tebrikler....
Senin yaşadıklarını başkaları yaşamış olsa idi 🤭🤭🤭🤭 daldıkları rüyalardan çıkamazlardi herhalde 😉😉😉

Son düzenleme:
Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Ben seninle yaşadıklarımı ve bana yaşattıkalrını buraya yazsam evinin önünde 10km kuyruk olur hayatım... Ben hala gördüğümüz rüyanın içindeyim. Bitmeyen rüyalarımız var seninle canım.. Çok seviliyorsun😘😘
Ya hayatım daha neler neler yaşıyacağız seninle her görüşmemiz çok ama çok keyifli geçiyor 😘😘😘 sende çok seviliyorsun minnosum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar