- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İsimler çok duyuluyordu bir türlü denk gelemiyorduk.Sonunda bir şansımı dememle bugün gündüz uygun zamanlara denk düştük.Lokasyon bana yakın.Konuma ulaşım kolay gerek araç gerek toplu taşıma ile.Giriş çıkış sorunsuz.Neyse gelelim kapı açıldı cıvıl cıvıl minyon gözleri,gülüşü hoş samimi bir bayan karşıladı beni.Bu samimiyet içinde el yüz yıkama kısmından sonra banyo,ev,havlular vs temiz..Bu kısımlarla pek ilgilenmem ama merak edenler için detaylandırdım.Ne içersin sorusuna türk kahvesi dedim ama benim için seçtiği kıyafetten görünen kalçalardan kendimi alamadımRenk ve seçim güzeldiTürk kahvesini eliyle cezvede yavaş yavaş yaptı ve mükemmel olmuştu.Kahveler,ikramlar eşliğinde başladık koyu,samimi,içten sohbetimize..Bu arada bakışıyorduk da sizi dinleyen,ses tonu ile keyif aldığım sohbetlerden di..Neyse geçelim malum olaya ten mi teni çekiyor?kafa beyin mi sohbete etkileşiyor bilemedim ama.Bir anda dudaklarında buldum kendimi.Sevişmeyi seviyor.Öpülmedik yerini bırakmadım.Oralı mükemmel sulu,deeporal kıvamında tahrikkar ve tatminkardı.Her pozisyonda hemen hemen seviştik.Kalçalar,göğüsler,dudaklar tam istenecek türden.İlişki esnasında keyif alıyor ve hazzı hissettiriyor.Yapmacık değil,göz teması ve yatak sohbeti de güzel.Gece çok farklı kıpır,kıpır,enerjik doğal ve samimi.Sanırım bana yakın kapısını çalabileceğim bir bayan arkadaş daha tanıdım.Samimiyetin,sohbetin,içtenliğin,dostane misafirperverliğin ve yaşattıkların için çok teşekkür ederimİyi ki tanıştık Gece