- 10 May 2019
- 20
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar p.tesi günü sabahtan ebru hanmla ufak kacamaktan sonra akşamı soft bir şekilde 2 saat marinayla geçirmek istedim çok fazla tanıdığım biri olmadığı için çekindim açıkcası iletişim ilk etapta mesafeli gibiydi önceki günden itibaren konusmaya başlayınca açıldı biraz güzel kızımız bende çok zorlamadimki dilimize çok hakim değildir diye dusunerekten her neyse avrupadan anadoluya geçtim taksi trafik derken 10 dk rotarli şekilde ulaştım konuma kapıya geldim ay ışığı gibi bir hatun içimi okumuş sanki liseli kostümünü de giymiş Aman yarabbi benim libido tavan yapti içeri daldim hemen ya bebeğim benim o kadar emek vermiş o kadar çok şey hazırlamış ki çay bile demlemiş bildiğin demlemiş yani abi ben bu Rus hatunlariyla iyi anlaşıyorum tenlerine bayiliyorum muhabbet sohbet derken Benim köylü ruscasi marinanin istanbul turkcesi (gercekten Turkcesi benden daha iyi bu arada ) arkadaşlar filmdi dustu dinlenmeydi derine çok inmeyecegim saat uçmuş ben doyamamisim hala marinama gitsem gönül razi değil kalsam uykum var marina diyo hala acele etme benim vaktim var ya rüya gibi bir akşamdi benim için onun guzelligi masmavi gözleri o geceyi onunla uyuyarak gecirmek isterdim pamuk tenli marinam saat takintisi yok kaprisi yok ben 10/10 diyorum bu kizimiza arkadaşlar enerjiyi tutturursaniz şayet unutulmaz anlar yasatir size ben çok keyif aldim marinanın da keyif aldığını hissettim ten uyumu harikaydi bir dahaki istanbul ziyaretimi iple çekeceğim hersey için çok teşekkür ederim çilekli pudingim