- 14 Eki 2019
- 669
- 1,362
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Cansu uzun süredir forumda hep aklımın köşesinde yer edinmeyi başarmıştı.Bugün kısa,net bir yazışma ile yola koyulmuştum bile..Lokasyon çok merkezi bir semtimizde.Kapı açıldığında mütavezi,fizik orantılı hoş ve güleryüzlü genç Cansu karşıladı beni..El,yüz hijyenden sonra başladık Türk kahvesi eşliğinde sohbetimize.Bu süreçte birbirimizi tanıyor ve ısınıyoruz..Cansu resimlerindeki gibi..Yüzü hoş,bakışları etkili,gülümsemesi ayrı bir hava katıyor kendisineözel anlara geldiğimizde içten,samimi öpüşüyor,sevişmekten keyif alıyor..Yapmacık değil.Size göre haraket ediyor,memnun etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor..Göğüsleri doğal,kalçaları görülmeye değer,teni ve kokusu efsane..Öpülmedik,dokunmadık yerini bırakmadım.Ağır tahriğe kapılmış gibi sıcak tutkulu bir bütünleşme yaşadık birlikteCansu bir sporda benimle yaptıBende fazla efor sarfettiğimin farkına varmıştım..Özellikle üzerinizdeyken kalça hareketleri mükemmel hazzı veriyor..Oralı tam hissiyatında yerinde..Kısaca yaşamanız gerek..Amatör kız arkadaş ruhu ile yaşıyor ve yaşatıyor..Ben iyi bir insan tanıdım ve muhteşem bir deneyim yaşadım..İyi ki tanıştık Cansugüzel,heyecanlı zamanlar için çok teşekkür ederim