- 18 Eki 2019
- 157
- 242
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba forumdaşlar Geçtiğimiz günlerde Eylül hanıma yazdım randevu almak için 1. 2 saat içinde yanlış hatırlamıyorsam geri dönüş yaptı merhabalaşma tanışma forum nick referans falan derken aldım randevuyu biraz sohbet etik kısa bir süre randevu saatini baya geriye çektik sabahın 7: 00 sine geldi çatı randevu günü dayandım kapısına... EVİ ataköyde güvenli bir sitede giriş çıkış rıhat toplu taşımaya da yakın ne demiştim dayandım kapısına kapı açılınca wowww dedim içimden boy pos endam hatun affet içeri buyur eti kısa bir el yıkama ve dezenfektan işleminden sonra hoş geldin hoş bulduk öpücükler falan enerjisi harika hemen hissede biliyor insan oturdum ne içersin sordu çay dedim yok maalesef dedi onun dışında ne istersen ikram ede bilirim soğuk sıcak dedi sade Türk kahvesi dedim yaptı o kahveyi yaparken bende bir güzel sözüyorum onu tabi ince siyah kısa bir gecelik onunda altında siyah tanga topuklu ayakkabı olmasa olmaz tabi 1.70 boy ince bel geniş kalça bakınca bile insanın içi gidiyor kahvemi içerken derin koyu bir muhabbetin içinde bulduk kendimizi baya sohbet muhabbet etik hala hatırlamıyorum nasıl oldu dudak dudağa kaldık 10 dk koltukta öpüştük Eylül daha fazla dayandım tabi beni sürükleye sürükleye yatak odasına götürdü ateşli öpüşmeler devam ediyor bir yanda bir birimizi soyuyoruz en son onda tanga bende ise bişey kalmamıştı atım onu yatağa tangasını kendi elimle çıkardım harika görünüyordu karşılık oralar devamın da bol pozisyonlu sevişme oldu hatun ıslak ve istekli yeterki sizin enerjiniz bitmesin... Konu başlığından beli olduğu gibi Eylül yatakta adamı baya terletiyor peş peşe 3 seansa bana mısın demedi doymuyor İzmir güzeli Bana ayırdığı değerli zamanı ve yaşattığı o güzel sevkli dakikalar içinde buradan tekrar teşekkür ederim star Eylül