Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Afroditi unutun Yeşim varken

Lingding

Normal Üye
24 Eki 2022
34
54
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar bugün çok güzel geçirdiğim bir geceden yazmak istiyorum..yeşim ile ilk görüştüğümde sade iki saat için bi program yapmıştım ve geldiğinde bir kaç dakika sonra hemen pişman oldum niye gecelik bi program yapmadım diye çünkü sadece güzelliği değil karakteri de beni büyüledi. Sorunlarından bahsetmedi, sadece benimle ilgilendi kız arkadaşı gibi ama stressiz 😁😁...yatakta çok iyi onun gibisi çok nadir gördüm..inanıyorum ki sevdiği için bu işi yapıyor mecbur olduğu için değil (onu tanıyan benim doğru olduğumu bilir)..kimseyi kolay önermem ama bu deneyimi kaçırmayın pişman olursunuz

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,723
4,352
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar bugün çok güzel geçirdiğim bir geceden yazmak istiyorum..yeşim ile ilk görüştüğümde sade iki saat için bi program yapmıştım ve geldiğinde bir kaç dakika sonra hemen pişman oldum niye gecelik bi program yapmadım diye çünkü sadece güzelliği değil karakteri de beni büyüledi. Sorunlarından bahsetmedi, sadece benimle ilgilendi kız arkadaşı gibi ama stressiz 😁😁...yatakta çok iyi onun gibisi çok nadir gördüm..inanıyorum ki sevdiği için bu işi yapıyor mecbur olduğu için değil (onu tanıyan benim doğru olduğumu bilir)..kimseyi kolay önermem ama bu deneyimi kaçırmayın pişman olursunuz
paylaşım için teşekkürler
önerin içinde teşekküler kendisiyle en kisa zmanda tanişmayı çok istiyorumm buaralar zaten gözüme cok görünüyor😁😁 dur bakalımm

Üye silindi 83129

Teşekkür ederim hayatım güzel yorumun için😊💋

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Lingding Bey paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar