Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Afet kelimesinin vücut bulmuş hali

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
200
296
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün sonunda Yıldız hanımın misafiri oldum.Referanslar oldukça etkiliydi.Bu güzel deneyimi bende yaşamak istedim.Resimlerden daha fazlasını gördüm karşımda tam bir afet diyebilirim.Harika sohbeti ve güzel yatak anıları için teşekkür ederim kendisine.Aklıma kazındı bir kere tekrar görüşmem dileğiyle 🙃 Tavsiye edermiyim kesinlikle ederim referanslarda anlatıldığında daha fazlası net.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
808
1,265
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasım icin tesekkürler. Yıldız insanın aklına düsmeye görsün, söküp atılması imkansız :)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,396
1,937
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

Üye silindi 68030

Bugün sonunda Yıldız hanımın misafiri oldum.Referanslar oldukça etkiliydi.Bu güzel deneyimi bende yaşamak istedim.Resimlerden daha fazlasını gördüm karşımda tam bir afet diyebilirim.Harika sohbeti ve güzel yatak anıları için teşekkür ederim kendisine.Aklıma kazındı bir kere tekrar görüşmem dileğiyle 🙃 Tavsiye edermiyim kesinlikle ederim referanslarda anlatıldığında daha fazlası net.

Üye silindi 68030

Sen çok tatlısın ya..o nasıl bi gülüş öyle.çok eğlenceli geçti yanında iken sıkılmayacağım birisin.. kapım her zaman açık.. bu sözü söyleyeceğim birisin.. sana kocaman ve içten bi canımmmm 😘❤️

Serhat11 Çevrimdışı
25 Haz 2019
200
296
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sen çok tatlısın ya..o nasıl bi gülüş öyle.çok eğlenceli geçti yanında iken sıkılmayacağım birisin.. kapım her zaman açık.. bu sözü söyleyeceğim birisin.. sana kocaman ve içten bi canımmmm 😘
Çok teşekkür ederim canım benim sende öylesin gene kapını çalıcam uygun zamanda 😘🤗

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasim icin teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar