- 28 Ocak 2021
- 145
- 304
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar haftanız mutluluk ve neşe ile geçsin. Her hafta olduğu gibi geçen hafta da prensesle dört saatlik görüşme gerçekleştirdim.Dört saat diyorum ama ben bu zamandan şikayetçiyim arkadaş. Normalde geçmek bilmeyen saatler ben ne zaman Marinanın yanına gitsem ışık hızını da geçip su gibi akıyor Bu kaçıncı görüşmemiz oldu sayamadım 5 aydan beri neredeyse her hafta görüşme yaptım ama şunu samimi olarak söylüyorum her görüşme bir öncekinden çok daha güzel geçiyor.Her zamanki gibi karşılaması ilgisi samimiyeti mükemmel.Fizik ve güzelliği zaten söylemeye gerek yok on numara beş Yıldız . Özel anlarda ise gerçekten sizi bulutların üzerine çıkartıyor bir de ten uyumu yakalandıysa Artık sadece kendinizi ona bırakın ve mis gibi kokan teninde kaybolun ikramlara ayrı bir parantez açmak istiyorum masada zaten olmayan çeşit yok bir de benim gibi boğazına düşkün biriyseniz gelsin yemekler tatlılar mideniz bayram ediyor Siz bu yazıyı okurken ben yine bu hafta için görüşme planı yapmış olacağım benim için gerçekten çok özel yerin var bunu bil Bu arada telefonum da çözdü beni nereye gideceğimi iyi biliyor