Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Adresim belli : Marina 🌼🌼

Ens5858 Çevrimdışı
28 Ocak 2021
145
304
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar haftanız mutluluk ve neşe ile geçsin. Her hafta olduğu gibi geçen hafta da prensesle dört saatlik görüşme gerçekleştirdim.Dört saat diyorum ama ben bu zamandan şikayetçiyim arkadaş. Normalde geçmek bilmeyen saatler ben ne zaman Marinanın yanına gitsem ışık hızını da geçip su gibi akıyor 😃 Bu kaçıncı görüşmemiz oldu sayamadım 5 aydan beri neredeyse her hafta görüşme yaptım ama şunu samimi olarak söylüyorum her görüşme bir öncekinden çok daha güzel geçiyor.Her zamanki gibi karşılaması ilgisi samimiyeti mükemmel.Fizik ve güzelliği zaten söylemeye gerek yok on numara beş Yıldız 🌟. Özel anlarda ise gerçekten sizi bulutların üzerine çıkartıyor bir de ten uyumu yakalandıysa Artık sadece kendinizi ona bırakın ve mis gibi kokan teninde kaybolun 👍 ikramlara ayrı bir parantez açmak istiyorum masada zaten olmayan çeşit yok bir de benim gibi boğazına düşkün biriyseniz gelsin yemekler tatlılar mideniz bayram ediyor 😂 Siz bu yazıyı okurken ben yine bu hafta için görüşme planı yapmış olacağım 😂 benim için gerçekten çok özel yerin var bunu bil 😊 Bu arada telefonum da çözdü beni nereye gideceğimi iyi biliyor 😃

Ekli dosyalar

• F93E4891-1F97-43A9-AE84-B8DA058BF29E.png
    F93E4891-1F97-43A9-AE84-B8DA058BF29E.png
    264.9 KB · Görüntüleme: 153
Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,751
4,370
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar haftanız mutluluk ve neşe ile geçsin. Her hafta olduğu gibi geçen hafta da prensesle dört saatlik görüşme gerçekleştirdim.Dört saat diyorum ama ben bu zamandan şikayetçiyim arkadaş. Normalde geçmek bilmeyen saatler ben ne zaman Marinanın yanına gitsem ışık hızını da geçip su gibi akıyor 😃 Bu kaçıncı görüşmemiz oldu sayamadım 5 aydan beri neredeyse her hafta görüşme yaptım ama şunu samimi olarak söylüyorum her görüşme bir öncekinden çok daha güzel geçiyor.Her zamanki gibi karşılaması ilgisi samimiyeti mükemmel.Fizik ve güzelliği zaten söylemeye gerek yok on numara beş Yıldız 🌟. Özel anlarda ise gerçekten sizi bulutların üzerine çıkartıyor bir de ten uyumu yakalandıysa Artık sadece kendinizi ona bırakın ve mis gibi kokan teninde kaybolun 👍 ikramlara ayrı bir parantez açmak istiyorum masada zaten olmayan çeşit yok bir de benim gibi boğazına düşkün biriyseniz gelsin yemekler tatlılar mideniz bayram ediyor 😂 Siz bu yazıyı okurken ben yine bu hafta için görüşme planı yapmış olacağım 😂 benim için gerçekten çok özel yerin var bunu bil 😊 Bu arada telefonum da çözdü beni nereye gideceğimi iyi biliyor 😃
paylaşım için teşekküerler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,394
7,782
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,721
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Sen de tüm yollar @VİP MARİNA 'ya çıkıyor galiba?😅
Bence de çok iyi bir liman kendisi😋

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
738
4,888
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kuzum bu güzel yorum için çok çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓Her zaman beklerim 💋💓💓💓💓💓

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar