Serkanca35
Normal Üye
- 23 Mar 2021
- 15
- 66
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İzmirden iş seyahati için geldim. Forumda yeni sayılırım ve hiç katılımım olmadı diyebilirim. İlk defa yazıyorum ve Yıldız hanım bana ışık tuttu. Spontane bir programla gelmiş olmam nedeniyle planlama yapamayacağımı düşünürken uzun zamandır takip ettiğim ve referanslarından okuduğum YILDIZ hanıma yazmayı denedim. Naifliği ve kibarlığı ile dönüş yaptı. Şansım açıktı ve hemen bir program düzenledik. İstanbulda ilk defa bir pembiş ile görüşme yapma yolunda iyi bir başlangıç olduğunu ayrıldığımızda bir kez daha anladım. Tüm sevecenliğini kibarlığını naif yapısını gfe tadında alıyorsunuz. Güzellik görecelidir ama bana göre hem güzel hem samimi hemde aurasıyla etkiliyor. Fizik mi, on numara bir bayan. Dövmelerini yakından inceledim yatak kısmı tamamen kendisiyle zıt. Naif ve kibar bayan biranda değişiyor ve tamamen aktif, sizi memnun etmek için uğraşan birisi oluyor. Oral, ön sevişme ve sonuca giden yol hepsi muhteşem. İstanbul seyahatimde ilk görüşmemi bana sevdiren ve güzel anılar yaşatan bu bayana tabii ki 5
Bir sonraki seyahatimde görüşmek üzere diyerek uğurladım kendisini. Çok teşekkür ediyorum kendisine ve geldiğimde arayacağımı söylemiştim, şimdiden bir sonraki seyahati planlıyorum
Bir sonraki seyahatimde görüşmek üzere diyerek uğurladım kendisini. Çok teşekkür ediyorum kendisine ve geldiğimde arayacağımı söylemiştim, şimdiden bir sonraki seyahati planlıyorum