Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Açelya ile Tanışma :)

theangelus Çevrimdışı

theangelus

Normal Üye
30 Ağu 2021
32
74
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhabalar;

Bu gün Açelya ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Detaylara beraber bakalım;

- Whatsapp üzerinden kurduğumuz iletişim gayet hoş ve ilgiliydi.
- Evin konumu hem kolay yerde hem de güzel bir yerde.
- Karşılaması, misafir etmesi ve evin dizaynı çok hoş ve rahat edilebilecek bir ortam.
- Muhabbet ise mükemmel, muhteşem harika 😄😄. Açelya gayet bilgili, akılcı ve karşısındakine bunları rahatlıkla aktarabile birisi. Entelektüel bir kadın. Kendisine hoş sohbeti için tekrardan teşekkür ediyorum.
- Sex kısmı için ise ne diyeceğimi bilemiyorum. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥Ben çok çok çok beğendim, keyif aldım. Hazzı yaşamayı ve yaşatmayı gerçekten biliyor. :love::love: Tadı damağımda kaldı desem az bile kalır. (Prensip gereği detay vermiyorum ve özel mesaj ile de herhangi bir şey sormayınız)

Beraber çok eğlendik, hayattan 2 saat çalmış olduk. Tekrar görüşeceğimize eminim 🥰🥰🥰. Beni ağırladığı ve demin bahsi geçen durumları beraber yaşadığımız için @Açelya IŞIK hanıma çok teşekkür ediyorum.

Açelya IŞIK Çevrimdışı
27 Kas 2023
131
544
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese Merhabalar;

Bu gün Açelya ile 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Detaylara beraber bakalım;

- Whatsapp üzerinden kurduğumuz iletişim gayet hoş ve ilgiliydi.
- Evin konumu hem kolay yerde hem de güzel bir yerde.
- Karşılaması, misafir etmesi ve evin dizaynı çok hoş ve rahat edilebilecek bir ortam.
- Muhabbet ise mükemmel, muhteşem harika 😄😄. Açelya gayet bilgili, akılcı ve karşısındakine bunları rahatlıkla aktarabile birisi. Entelektüel bir kadın. Kendisine hoş sohbeti için tekrardan teşekkür ediyorum.
- Sex kısmı için ise ne diyeceğimi bilemiyorum. ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥Ben çok çok çok beğendim, keyif aldım. Hazzı yaşamayı ve yaşatmayı gerçekten biliyor. :love::love: Tadı damağımda kaldı desem az bile kalır. (Prensip gereği detay vermiyorum ve özel mesaj ile de herhangi bir şey sormayınız)

Beraber çok eğlendik, hayattan 2 saat çalmış olduk. Tekrar görüşeceğimize eminim 🥰🥰🥰. Beni ağırladığı ve demin bahsi geçen durumları beraber yaşadığımız için @Açelya IŞIK hanıma çok teşekkür ediyorum.
Çok keyifli ve besleyici zaman geçirdim, her bayan arkadaşımın ağırlamaya ve tanışması gereken birisiniz , tekrar görüşmek dileğiyle, kocaman öpüyorum seni 😘😘😘

Silverado

Normal Üye
6 Ara 2023
6
6
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Deneyiminizi paylaştığınız için teşekkürler. Ben de görüşmek istiyorum Açelya hanım :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar