Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ace& Özbek Elif

• Konbuyu başlatan Ace1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:01
Ace1 Çevrimdışı

Ace1

Normal Üye
14 Ağu 2022
44
114
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özbek GüzElif :love:,

Az kalsın bir pazar günü kutlamanın en doyumsuzunu yaşamanın kıyısından geçemiyorduk da neyse ki sonradan her ikimizin de sportif vücutlarımızın buluştuğu uzun ve oldukça yorucu ama bir o kadar sarhoş edici görüşmemizde sayende birbirimizin sınırlarını zorlama mutluluğuna eriştik🥳.

Bana olan sonsuz güvenin, teslimiyetin ve cesaretin ile sunduğun tenin için ayrı 🔥 sıcaklığın ve neşenle süslediğin ruhun ✨ için ayrı teşekkür ederim🥰.

Yine ayakların yara olduğu halde siyah ince topuklu ayakkabılarını giyerek, harika vücudunu tamamladığın, beni benden bir kez daha aldığın için de özellikle teşekkür ederim🤩.

Ace,
xxx

Kıymetli Forumdaşlar,

Elif Hanım gerçekten tam bir sporcu fiziğine/formuna sahip, beslenmesine çok dikkat ettiğini ve düzenli olarak spor yaptığını söyledi, bundan şüpheniz olmasın.

Küçük Bir Not: Benim gibi siyah kalp emojisi kullanmaya bayılıyorsanız, Elif Hanım bunu sevmediğini belirtti, siyah kalp emojisi göndermeyelim.

Unutmadan, extra hijyen herzaman her yerde extra puandır, kapın o puanı 😉

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,740
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Arda1 Çevrimdışı
2 Ağu 2023
109
121
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Özbek GüzElif :love:,

Az kalsın bir pazar günü kutlamanın en doyumsuzunu yaşamanın kıyısından geçemiyorduk da neyse ki sonradan her ikimizin de sportif vücutlarımızın buluştuğu uzun ve oldukça yorucu ama bir o kadar sarhoş edici görüşmemizde sayende birbirimizin sınırlarını zorlama mutluluğuna eriştik🥳.

Bana olan sonsuz güvenin, teslimiyetin ve cesaretin ile sunduğun tenin için ayrı 🔥 sıcaklığın ve neşenle süslediğin ruhun ✨ için ayrı teşekkür ederim🥰.

Yine ayakların yara olduğu halde siyah ince topuklu ayakkabılarını giyerek, harika vücudunu tamamladığın, beni benden bir kez daha aldığın için de özellikle teşekkür ederim🤩.

Ace,
xxx

Kıymetli Forumdaşlar,

Elif Hanım gerçekten tam bir sporcu fiziğine/formuna sahip, beslenmesine çok dikkat ettiğini ve düzenli olarak spor yaptığını söyledi, bundan şüpheniz olmasın.

Küçük Bir Not: Benim gibi siyah kalp emojisi kullanmaya bayılıyorsanız, Elif Hanım bunu sevmediğini belirtti, siyah kalp emojisi göndermeyelim.

Unutmadan, extra hijyen herzaman her yerde extra puandır, kapın o puanı 😉
Referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar