Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ace&Arzu

• Konbuyu başlatan Ace1
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:09
Ace1 Çevrimdışı

Ace1

Normal Üye
14 Ağu 2022
38
74
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu'M,

Arzularıma kavuşmam bir süreliğine Beylikdüzü'ne gidişinin ardından her ne kadar geçe kalmışsa da tekrar evine dönüşün ile nihayet arzuma kavuşabildim🥳.

Forumda ve kuşlu sitede yer alan fotoların gerek kameraların çekim kalitesi, gerek çekim açıları seni ne yazık ki tam manada yansıtmaya yeterli olmadığından, ilk karşılaşmadan başlayıp, görüşmenin her anında dikkatimi çeken endamın ve mankenvari fiziğin karşısında profesyonel bir fotoğrafçılık sayesinde asıl gerçek seni ortaya koyarak, yalnızca seni çıplak gözle görme şansına erişen ayrıcalıklı bir azınlığın dışında da artık herkesi büyülemelisin🤩. Şu da var ki bir yengeç kadını olarak mütavazı kişiliğinin yanında kendini olduğundan fazla veya farklı gösterme çabası içerisinde dahi olmaman da bedeninin doğal güzelliği ile inanılmaz şekilde ruhunla yaşıt ve gencecik kalmış olması kadar hoşnut edici ve de beğenilesi🥰.

En büyük arzum Deep French Kiss'in yanında benim için siyah oje sürerek arzularıma cevap vermiş olmandan dolayı mutluluk duyuyorum🖤. Tatlı ve telaşlı misafirperverliğin ile zevkli ve arzu dolu anlar için çokça teşekkür ederim.

xxx,
Ace

Son düzenleme:
Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu'M,

Arzularıma kavuşmam bir süreliğine Beylikdüzü'ne gidişinin ardından her ne kadar geçe kalmışsa da tekrar evine dönüşün ile nihayet arzuma kavuşabildim🥳.

Forumda ve kuşlu sitede yer alan fotoların gerek kameraların çekim kalitesi, gerek çekim açıları seni ne yazık ki tam manada yansıtmaya yeterli olmadığından, ilk karşılaşmadan başlayıp, görüşmenin her anında dikkatimi çeken endamın ve mankenvari fiziğin karşısında profesyonel bir fotoğrafçılık sayesinde asıl gerçek seni ortaya koyarak yalnızca seni çıplak gözle görme şansına erişen ayrıcalıklı bir azınlığın dışında da artık herkesi büyülemelisin🤩. Şu da var ki bir yengeç kadını olarak mütavazı kişiliğinin yanında kendini olduğundan fazla veya farklı gösterme çabası içerisinde dahi olmaman da bedeninin doğal güzelliği ile inanılmaz şekilde ruhunla yaşıt ve gencecik kalmış olması kadar hoşnut edici ve de beğenilesi🥰.

En büyük arzum Deep French Kiss'in yanında benim için siyah oje sürerek arzularıma cevap vermiş olmandan dolayı mutluluk duyuyorum🖤. Tatlı ve telaşlı misafirperverliğin ile zevkli ve arzu dolu anlar için çokça teşekkür ederim.

xxx,
Ace
paylaşım için teşekkürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Güzel ref için teşekkürler
Tatlim yaa ne guzel yazmissin 😚 Nasilda çözmüşsün beni bak yaa 🤩 Yasina gore (24) oldukca olgun ve zekisin bu guzel aydinlatici beni cok iyi anlatan referansin icin cok ama cok tesekkur ederim . Fotograflarim konusunda herkesden ayni seyi duyuyorum sanirim fotograf isini beceremiyorum.Kendime fotografci ariyorum bana bu konuda destek olmak isteyenler benimle iletisime gecebilir 😃Tekrar yeniden gorusmek umudu ile. Hersey icin cok ama cok tesekkur ederim😘 Yolunda bahtinda acik olsun.😘😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

Ace1 Çevrimdışı

Ace1

Normal Üye
14 Ağu 2022
38
74
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tatlim yaa ne guzel yazmissin 😚 Nasilda çözmüşsün beni bak yaa 🤩 Yasina gore (24) oldukca olgun ve zekisin bu guzel aydinlatici beni cok iyi anlatan referansin icin cok ama cok tesekkur ederim . Fotograflarim konusunda herkesden ayni seyi duyuyorum sanirim fotograf isini beceremiyorum.Kendime fotografci ariyorum bana bu konuda destek olmak isteyenler benimle iletisime gecebilir 😃Tekrar yeniden gorusmek umudu ile. Hersey icin cok ama cok tesekkur ederim😘 Yolunda bahtinda acik olsun.😘😘
Rica ederim Arzu'M ne demek, asıl ben senin gibi güzel bir hanımefendiden🖤 aldığım iltifatlar ve güzel dilekler için teşekkür ediyorum😘 Profesyonel çekim konusunda böylesine diri ve iddialı bir fiziğin hak edilen çekimlerini gerçekleştiecek aranılan o fotografçıyı ben de buradan göreve başına çağırıyorum.

ThE_RoCK Çevrimdışı
18 Eki 2022
147
137
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu'M,

Forumda ve kuşlu sitede yer alan fotoların gerek kameraların çekim kalitesi, gerek çekim açıları seni ne yazık ki tam manada yansıtmaya yeterli olmadığından, ilk karşılaşmadan başlayıp, görüşmenin her anında dikkatimi çeken endamın ve mankenvari fiziğin karşısında profesyonel bir fotoğrafçılık sayesinde asıl gerçek seni ortaya koyarak yalnızca seni çıplak gözle görme şansına erişen ayrıcalıklı bir azınlığın dışında da artık herkesi büyülemelisin🤩. Şu da var ki bir yengeç kadını olarak mütavazı kişiliğinin yanında kendini olduğundan fazla veya farklı gösterme çabası içerisinde dahi olmaman da bedeninin doğal güzelliği ile inanılmaz şekilde ruhunla yaşıt ve gencecik kalmış olması kadar hoşnut edici ve de beğenilesi🥰.

xxx,
Ace
Edebi, güzel anlatımlı referans için sağolunuz. ✌️

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Rica ederim Arzu'M ne demek, asıl ben senin gibi güzel bir hanımefendiden🖤 aldığım iltifatlar ve güzel dilekler için teşekkür ediyorum😘 Profesyonel çekim konusunda böylesine diri ve iddialı bir fiziğin hak edilen çekimlerini gerçekleştiecek aranılan o fotografçıyı ben de buradan göreve başına çağırıyorum.
🤩😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar