- 28 Ocak 2021
- 145
- 304
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese selamlar umarım haftanız sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı geçer. Marina ile görüşmelerim aralıksız devam ediyor. 6 aydan beri hemen hemen her hafta 2 kez görüşme yaptık artık sayısını sayamadım heralde 50 defa görüşme yapmışızdır yakında mahallede kırmızı halılarla karşılanmaya başlarım aracım için park yerim bile hazır heralde alıştılar sürekli aynı yere park ediyorum orayı bana ayırdılar muhtemelen Gelelim Marinaya.Açmış olduğum bütün referanslarda ilgisinden güzelliğine ve ikramlarına kadar detaylı bilgiler verdim hatta bu yaşıma kadar sürekli etrafımda güzel kızlar olmasına rağmen ( yazar burada kendisini biraz övüyor ) onun güzelliği karşısında ilk başlarda heyecanlanmıştım.Maşallah diyelim güzellik-samimiyet-hoşgörülülük-mütevazilik hepsi Marinada toplanmış özel anlara gelecek olursak detay vermeyi sevmem ama gerçekten müthiş bir deneyim belki kendisi bu konuda benden şikayetçi olabilir bazen ona ayak uyduramıyorum ben duruyorum o durmuyor Ben kendisini tanıdığım için çok şanslıyım eminim görüşen arkadaşlar da benimle aynı fikirdedir.
Not : Bu hafta çok daha güzel olacağından emin ol sarı papatyam
Referansı sabırla okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum…
Not : Bu hafta çok daha güzel olacağından emin ol sarı papatyam
Referansı sabırla okuyan herkese teşekkürlerimi sunuyorum…