- 30 Haz 2019
- 160
- 185
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba Dostlarım,
Ben Renovatio uzun zaman oldu,
5 yılda herşey daha da gelişip güzelleşmiş.
Su gibi akıp gidiyor zaman ve su kendi yolunu bulup yine @BAHAR'a doğru aktı.
Yüzündeki, ruhundaki yine o tatlı enerjisini görüp hayran olmamak elde değil.
Ruhu güzel naif kadın
Sohbeti çok tatlı oturup saatlerce onunla sohbet etmeyi seviyorum.
Konumu çok ulaşılabilir bir yerde incall için düşünürseniz ve benim gibi takıntılı biriyseniz bu konuda güvenebilirsiniz içiniz rahatça ulaşabilirsiniz.
Görüşme Notlarım
Titiz ve temizliğe önem veriyorsanız doğru yerdesiniz.
Klima takıntısı bu sıcak havalarda önemli bence ve bunu özellikle merak edenler için yatak odasında klima var içiniz rahat olsun eğer isterseniz Himalaya dağları kadar soğuk bir oda yaratıp sadece ikiniz sıcacık kalıp sevistiginiz yatakta donmuş buzullari karları eritebilirsiniz
Yatağa gelirsek abi yok böyle birşey nutkum tutuldu.
Bu kısmı ozellikle detaylandirmayacagim banane abi sadece gidip yaşayan görsün herkes hayal edemesin
Baharla görüşenler mutlaka bu dediklerime katılacaktır eğer daha önce Bahar ile hiç görüşmediyseniz ölmeden önce mutlaka yapılması gerekenler listesinde
"@BAHAR ile görüşme yapılacak" seçeneğine işaretini koyun ve bana teşekkür edeceksiniz.
Ben Renovatio uzun zaman oldu,
5 yılda herşey daha da gelişip güzelleşmiş.
Su gibi akıp gidiyor zaman ve su kendi yolunu bulup yine @BAHAR'a doğru aktı.
Yüzündeki, ruhundaki yine o tatlı enerjisini görüp hayran olmamak elde değil.
Ruhu güzel naif kadın
Sohbeti çok tatlı oturup saatlerce onunla sohbet etmeyi seviyorum.
Konumu çok ulaşılabilir bir yerde incall için düşünürseniz ve benim gibi takıntılı biriyseniz bu konuda güvenebilirsiniz içiniz rahatça ulaşabilirsiniz.
Görüşme Notlarım
Titiz ve temizliğe önem veriyorsanız doğru yerdesiniz.
Klima takıntısı bu sıcak havalarda önemli bence ve bunu özellikle merak edenler için yatak odasında klima var içiniz rahat olsun eğer isterseniz Himalaya dağları kadar soğuk bir oda yaratıp sadece ikiniz sıcacık kalıp sevistiginiz yatakta donmuş buzullari karları eritebilirsiniz
Yatağa gelirsek abi yok böyle birşey nutkum tutuldu.
Bu kısmı ozellikle detaylandirmayacagim banane abi sadece gidip yaşayan görsün herkes hayal edemesin
Baharla görüşenler mutlaka bu dediklerime katılacaktır eğer daha önce Bahar ile hiç görüşmediyseniz ölmeden önce mutlaka yapılması gerekenler listesinde
"@BAHAR ile görüşme yapılacak" seçeneğine işaretini koyun ve bana teşekkür edeceksiniz.