Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 30 Ağustosu çifte bayram yapmama sebep olan “SS”ler bu bir duo referansıdır beyler 😍😍😍

Alimalim

Normal Üye
3 Ocak 2022
9
62
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Beyler İstanbul tatilimin 4. Gününde @Seda ATES ve @Serel Besra Eles hanım efendilerle duodaydık şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki Türkiye’deki en güzel 3 duo birlikteliklerimdendi bu kadar profesyonel bir birliktelik Türkiye’de nadirdir ha bu arada serel hanım içeride ayakkabı ile dolaşılmasından nefret ediyor haberiniz olsun 😀 neyse konuya dönecek olursak karşılamaları ikramları sohbetleri süperdi ama muhteşem olansa yatakta yaptıklarıydı malum serel hanım tam bir bisex ve sanırım sedadan baya hoşlanıyor pussy öpüşme oralın iki bayanla muhteşem ahengi vs vs gayet iyiydi serel hanımın öpüşmesine hasta oldum kendisi Seda hanım tarafından dillenirken 😛 dudaklarıma yapışıp öpüşmesi çok hoşuma gitti sanırım bundan hoşlandığımı anlayan Seda’da geldi ve 3lü öpüşmeye başladık ve bu esnada Seda’nın eli durmuyordu hemen serelin oralından sonra Seda’nın içindeydim beyler biriyle sex yaparken diğeri tarafından öpülmek harika bir duygu herkese tavsiye ederim bu sefer yataktaki olaylardan çok bahsettim halbuki hiç sevmediğim bir şeydi galiba kendime hakim olamadım Türkiye’ye ay sonu tekrar geleceğim ve otelde tekrar bu ikiliyi ağırlamak istiyorum ha bu arada kronik hastalıkları kalp damar vs olanlar aman görüşmeyin bu kızlardaki değil yatak performansı fizikleri bile kalpten götürmeye yeter demedi demeyin 😜
Herşey için teşekkür ederim @Seda ATES & @Serel Besra Eles

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,338
1,530
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Netbus34

Normal Üye
2 Haz 2022
33
33
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

buz mavisi Çevrimdışı
15 Nis 2021
135
122
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
çok inançlı değilim.. ama cennet varsa o burada işte :)))) 2-3 saatlik bir cennet... :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar