Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 24.02.2024 tarihinde @Tanya ile gecelik Ankara görüşmesi… Ruh ve bedenlerin harika uyumu …..

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,116
2,113
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum sayfalarında ve X odalarında sohbetlerde duruşu ve tavırları ile dikkatimi çeken forumun yeni partnerlerinden @Tanya.268 ile başlayan etkileşim, 24.02.2024 tarihinde harika bir gecelik görüşme ile taçlandı. Görüşme öncesi de planlarımızı ayrıntıları ile yapmıştık zaten. Uçaktan iniş saatinde havaalanında başlayan tanışma, mükemmel bir görüşmeden sonra kendisini alana bırakmamla tamamlandı.

GFE tadında harika saatler geçirdik beraber. Yanınızda kız arkadaşınız olduğuna kesinlikle inanırsınız. Zaman yanında o kadar hızlı akıyordu ki @Tanya.268 nın. Bir an şunu dedim. Elimde fırsatım olsa zamanı durdurmak istiyorum. Ama bu mümkün değildi. Çok keyif aldığım bir görüşme oldu. Güzelliği, sohbeti, muhabbeti, fiziği ve samimiyeti beni mest etti.

Görüşmenin başından sonuna kadar her şey mükemmeldi. Çok keyif aldım. Ruh ve bedenlerin harika uyumunu yaşadım. Her anı keyifli idi. Oda kısmına girmek istemiyorum. @Tanya.268 bunu pek istemiyor. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Yaşadığım en güzel gecelik görüşmelerden bir tanesi idi. Kimi zaman üçlü koltukta, kimi zaman berjerde, kimi zaman odamızda, makyaj masasında… Daha fazla yazamayacağım. Bir de yaptığın Show. Karşımdaki o kıvrak ve seksi vucüt. Aman tanrım yazarken dahi yaşıyorum. Beynime kazındı her şey tüm ayrıntısına kadar. Bir de pavyon gezmemizde gecenin sürprizi idi. :):)

İlk görüşmemizdi kısmetse son olmayacak. 2024 seninle güzel olacak canımın içi… Hayatıma bir renk, bir soluk kattın…. Umarım devamı gelir… Seni tanıdığım için çok mutluyum…. Her şey gönlünce olsun… Tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum…. Tekrar görüşmek ve o mis kokunu içime çekmek umuduyla. Hayatıma güzellikler katan harika bir insansın…😍🥰😘

Ekli dosyalar

• d8bb882fca214e8a9729b6ab7d262b1d.mov
    4.6 MB · Görüntüleme: 28
  • IMG_4841.mov
    32.2 MB · Görüntüleme: 15
Tanya.268 Çevrimdışı
13 Eyl 2023
215
1,030
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Benim güzelliğim yumusacık kalbini severim senin 🩷 beni çok güzel ağırladın canım benim birbrimize hiç unutulmayacak müthiş anlar yasattık . Bana kattıkların için teşekkür ederim .güzel adam ❤️ @GÜNEŞ1975

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,116
2,113
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim güzelliğim yumusacık kalbini severim senin 🩷 beni çok güzel ağırladın canım benim birbrimize hiç unutulmayacak müthiş anlar yasattık . Bana kattıkların için teşekkür ederim .güzel adam ❤️ @GÜNEŞ1975
Seninle herşey çok güzel Baby Queen .... İyikilerimdensin.... 😍🥰😘

Ham_cokelek Çevrimdışı
25 Mar 2024
67
99
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Biraz üzerinden geçmiş ama anca vakit bulabildim ve geç yazdığım için özür dilerim...
Harika bir referans yazısı olmuş,
Paylaşım için teşekkürler...

28 Nis 2024
80
19
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum sayfalarında ve X odalarında sohbetlerde duruşu ve tavırları ile dikkatimi çeken forumun yeni partnerlerinden @Tanya.268 ile başlayan etkileşim, 24.02.2024 tarihinde harika bir gecelik görüşme ile taçlandı. Görüşme öncesi de planlarımızı ayrıntıları ile yapmıştık zaten. Uçaktan iniş saatinde havaalanında başlayan tanışma, mükemmel bir görüşmeden sonra kendisini alana bırakmamla tamamlandı.

GFE tadında harika saatler geçirdik beraber. Yanınızda kız arkadaşınız olduğuna kesinlikle inanırsınız. Zaman yanında o kadar hızlı akıyordu ki @Tanya.268 nın. Bir an şunu dedim. Elimde fırsatım olsa zamanı durdurmak istiyorum. Ama bu mümkün değildi. Çok keyif aldığım bir görüşme oldu. Güzelliği, sohbeti, muhabbeti, fiziği ve samimiyeti beni mest etti.

Görüşmenin başından sonuna kadar her şey mükemmeldi. Çok keyif aldım. Ruh ve bedenlerin harika uyumunu yaşadım. Her anı keyifli idi. Oda kısmına girmek istemiyorum. @Tanya.268 bunu pek istemiyor. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Yaşadığım en güzel gecelik görüşmelerden bir tanesi idi. Kimi zaman üçlü koltukta, kimi zaman berjerde, kimi zaman odamızda, makyaj masasında… Daha fazla yazamayacağım. Bir de yaptığın Show. Karşımdaki o kıvrak ve seksi vucüt. Aman tanrım yazarken dahi yaşıyorum. Beynime kazındı her şey tüm ayrıntısına kadar. Bir de pavyon gezmemizde gecenin sürprizi idi. :):)

İlk görüşmemizdi kısmetse son olmayacak. 2024 seninle güzel olacak canımın içi… Hayatıma bir renk, bir soluk kattın…. Umarım devamı gelir… Seni tanıdığım için çok mutluyum…. Her şey gönlünce olsun… Tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum…. Tekrar görüşmek ve o mis kokunu içime çekmek umuduyla. Hayatıma güzellikler katan harika bir insansın…😍🥰😘 x li sitede bulamadım kendisini ayrıntlı bilgi verirmisin?

28 Nis 2024
80
19
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

İlk görüşmemizdi kısmetse son olmayacak. 2024 seninle güzel olacak canımın içi… Hayatıma bir renk, bir soluk kattın…. Umarım devamı gelir… Seni tanıdığım için çok mutluyum…. Her şey gönlünce olsun… Tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum…. Tekrar görüşmek ve o mis kokunu içime çekmek umuduyla. Hayatıma güzellikler katan harika bir insansın…😍🥰😘
Xli sitede bulamadım kendisini ayrıntılı bilgi verirmisin?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar