Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 2019 Rüya’m Gerçek Oldu....

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,706
2,237
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aylarca süren kovalamacadan sonra 2019’un son günü yakalayabildim Rüya’mı.Hep aklımda ama hep uzak.Lokasyon olarak.Yılın son günü kararttım gözümü,çıktım yola.Sen misin çıkan!Hava yapmur,çamur,arada kar atıştırıyor,soğuk mu soğuk.Bir de fırtına,araç sallanıyor otoyolda.Neyse ki trafik yoğun değildi.Sonunda vardım Beylikdüzü’ne...Dayandım kapısına..

Açılan kapıdan kedi gibi sıvıştım hemen içeriye☺️İçerisi sıcak,karşımda çıtı-pıtı sexi mi sexi bir kız sımsıcak.Bi sarıldı olduk ateşle duman..(İlk kez görüşmemize rağmen,yaptığımız yazışma ve iletişimlerden olsa gerek)Küçücük hoşgeldin öpücüklerinden sonra geçtik salona.Çabucak kaynaştık,sohbetler sohbeti açıyor,zaman ilerliyor farkına varmadan.Ama bitmesin isyiyorsunuz hep.Sıcak ikramlarımızı içiyoruz bu arada(Alkol ve sigara yok🤗)Derken terlemişiz sıcak ortamdan.Güzel bir duştan sonra yatak odasına geçtik.Orada neler yaşandı,neler...Hepsi bizde saklı.Hemen endişelenmeyin😄Aşağıda yapacağım yorumdan anlayacaksınız zaten yaşananları😉

Rüya’nın karşılaması mükemmel.Yüzü çok güzel.Hele gözler,hele bakışlar..Türkan Şoray gözleri ve bakışı var onda.Taa,içinize işleyen.Çok hanım hanımcık bir yapısı var fizik olarak.Slim mi evet slim.(Etli,butlu arıyorsanız,işte o yok😄)Görüşmenin hakkını sınuna kadar veriyor.Zamana takılmayıp,amatör bir ruhla ama profesyonelce keyif almaya ve vermeye odaklı olarak yapıyor işini.Yapmacık hiç bir hareketi yok.Hele finallerde😋Her yer titremeye başlıyor..Yatakta muhteşem sevişiyor.Siz hiç uğraşmayın bence,bırakın kendinizi,yönlendirsin sizi.Aklınızda hiç bir şey kalmaz böylece.Kostüm çeşitliliği hat safhada.Anlık değişiyor.
Muhteşem dudaklarıyla öpüşmek,heyecan ile sevişmek,mis gibi tenine dokunmak,sarmak bedenini ımmm..Muhteşem..Yok böyle bir güzellik..Böyle bir tad.Hele o bakışlar yok mu,o bakışlar?Delici,öldürücü.

Kısacası Rüya,ruhunuzu sıkmayan,aksine rahatlık ve huzur veren,içten,cana yakın,sımsıcak,nezaket dolu(karşılıklı)bir o kadar da sexi,yatakta fırtınalar estiren sonra durulan,mutlaka tadılması gereken bir güzellik..

Olmazları;sigara ve alkol kullanmıyor.Randevuya sadık kalınmasını istiyor.Bir de temizlik konusunda hassas olduğunu belirteyim.

Rüya’m,güzel kız!(Kadın diyemeyeceğim kafar naif☺️)Çok istemiştim seni,oldu.Daha sı da olacak.Yeni yılda,mutlukuk ve huzur diliyorum sana..Sen az zamanda çok şey yaşamış ve bunlardan güçlenerek çıkmış bir karektersin..Tebrik ediyorum azmini,enerjini,yılmayışını hep ayakta dimdik kalışını.Yolun,bahtın açık olsun..

Çok seviliyorsun çookkk..😘

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Ne güzel bi yorum olmuş kuzum güzel kalbine sağlık uzun süren sohbetimizin sonu çok güzel eğlenceli oldu koca yolu göz Ardi edip geldiğin için ayaklarina saglik. canim benim hakkımdaki düşüncelerin çok güzel o senin güzel bakan kalbinin güzelliği seni tanıdığım için çok mutlu oldum kibar naif nazik adam herşey için çok teşekkür ederim kapım her daim açık 😘😘🤗

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
675
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne keyifli bir zaman geçermiş dostumuz evet kesinlikle çok güzel öpüşüyor sevgilin gibi

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,706
2,237
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne güzel bi yorum olmuş kuzum güzel kalbine sağlık uzun süren sohbetimizin sonu çok güzel eğlenceli oldu koca yolu göz Ardi edip geldiğin için ayaklarina saglik. canim benim hakkımdaki düşüncelerin çok güzel o senin güzel bakan kalbinin güzelliği seni tanıdığım için çok mutlu oldum kibar naif nazik adam herşey için çok teşekkür ederim kapım her daim açık 😘😘🤗
Seni anlatmaya kifayetsiz kalır kelimeler...Lakin,dilimin döndüğünce söyleyebileceklerim bunlar.Güzel günlerde,yine güzellikleri paylaşmak üzere...Güzel bak kendine😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar