- 16 Ağu 2019
- 33
- 85
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili @BAHAR ile daha önce 2 kez sanal görüşme yapmış ancak hiç referans konusu açmamıştım. Kendisini oldukça merak ettiğimden referansı reel görüşme sonrasına bıraktım. 2 olumsuz girişimin ardından nihayet 3. seferde denk geldik ve yola koyuldum.
1. Bahar oldukça güzel ve çekici. Tam bir esmer bomba.
2. Genelde anlamda beğenmekle birlikte göğüslerine ayrı parantez açmam gerek. Bayıldım resmen.
3. Kiloya takıntısı olanlar olabilir belki ama Bahar şu an çok formda onu belirteyim. Asla kilolu değil ve göstermiyor.
4. Hoş sohbeti, ilgi ve alaka ile ikramlara herkes değinmiş zaten.
5. Belki yüzlerce kişiyle konuşmasına rağmen hakkınızdaki detayları hatırlıyor olması ayrıca mutlu etti.
6. İlk kez ben söylüyor olabilirim ama uzman psikolog vasıflarını da taşıyor.
7. Yaşı ve tecrübesiyle burada memnun edemeyeceği kişi yoktur. O yüzden özel anlara girmeye gerek duymuyorum.
Velhasıl benim size bu deneyimden sonra özellikle belirtmek istediğim tek bir şey varsa o da mutlaka bir kez bile olsa @BAHAR 'ın yolunu tutun.
1. Bahar oldukça güzel ve çekici. Tam bir esmer bomba.
2. Genelde anlamda beğenmekle birlikte göğüslerine ayrı parantez açmam gerek. Bayıldım resmen.
3. Kiloya takıntısı olanlar olabilir belki ama Bahar şu an çok formda onu belirteyim. Asla kilolu değil ve göstermiyor.
4. Hoş sohbeti, ilgi ve alaka ile ikramlara herkes değinmiş zaten.
5. Belki yüzlerce kişiyle konuşmasına rağmen hakkınızdaki detayları hatırlıyor olması ayrıca mutlu etti.
6. İlk kez ben söylüyor olabilirim ama uzman psikolog vasıflarını da taşıyor.
7. Yaşı ve tecrübesiyle burada memnun edemeyeceği kişi yoktur. O yüzden özel anlara girmeye gerek duymuyorum.
Velhasıl benim size bu deneyimden sonra özellikle belirtmek istediğim tek bir şey varsa o da mutlaka bir kez bile olsa @BAHAR 'ın yolunu tutun.