Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 2. Görüşmemiz 😎😊

17 Mar 2024
168
245
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese

@Nur ADALI ile ikinci görüşmemizi daha demin gerçekleştirdik , kendisi her zamanki gibi enerjik , sohbeti muhabbeti mükemmel karşılaması ağırlaması süper gerçekten 😊

2.görüşme her zaman daha iyi oluyor kendi adıma konuşayım birbirini tanıyorsun ediyorsun her konuda nası davranıcağını neyle karşılaşacağını biliyosun çok daha güzel ve kıymetli geçiyor bundan sonrakiler dahada güzel geçicektir kesinlikle 😊

Lafı çok uzatmadan konuya gelecek olursam , ben gerçekten böyle bi kadın görmedim yüzü zaten insanı bitirir aşırı tatlı ve bi gülüşü var inanılmaz 😍😎 yatak performansına gelecek olursak hayır diye bişe yok herşeye açık ve akıcı şekilde ilerliyor 😊 öpüşmesi olsun , heleki oralı bahsedemem anlatamam yaşamak lazım der susarım ben böyle bişey görmedim oral değil sanat yapıyor gerçekten 7 harikalardan bitanesi diyebilirim 🙈 kendiside zevk alıyor ama karşısında ne kadar dayanabiliriz orası ayrı problem diyebilirim 🙈😍

Nur herşey için çok teşekkür ederim tekrardan iyiki tanıdım seni canım iyki varsın 😍💋

KelepirErkek

Normal Üye
15 Tem 2023
4
6
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba herkese

Nur ile ikinci görüşmemizi daha demin gerçekleştirdik , kendisi her zamanki gibi enerjik , sohbeti muhabbeti mükemmel karşılaması ağırlaması süper gerçekten 😊

2.görüşme her zaman daha iyi oluyor kendi adıma konuşayım birbirini tanıyorsun ediyorsun her konuda nası davranıcağını neyle karşılaşacağını biliyosun çok daha güzel ve kıymetli geçiyor bundan sonrakiler dahada güzel geçicektir kesinlikle 😊

Lafı çok uzatmadan konuya gelecek olursam , ben gerçekten böyle bi kadın görmedim yüzü zaten insanı bitirir aşırı tatlı ve bi gülüşü var inanılmaz 😍😎 yatak performansına gelecek olursak hayır diye bişe yok herşeye açık ve akıcı şekilde ilerliyor 😊 öpüşmesi olsun , heleki oralı bahsedemem anlatamam yaşamak lazım der susarım ben böyle bişey görmedim oral değil sanat yapıyor gerçekten 7 harikalardan bitanesi diyebilirim 🙈 kendiside zevk alıyor ama karşısında ne kadar dayanabiliriz orası ayrı problem diyebilirim 🙈😍

Nur herşey için çok teşekkür ederim tekrardan iyiki tanıdım seni canım iyki varsın 😍💋
Hangi Nur Hanım , kullanıcı adı alabilir miyiz açık olarak ?

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,092
6,726
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,850
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Merhaba herkese

@Nur ADALI ile ikinci görüşmemizi daha demin gerçekleştirdik , kendisi her zamanki gibi enerjik , sohbeti muhabbeti mükemmel karşılaması ağırlaması süper gerçekten 😊

Canısı çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsın 🥰

İlk görüşmeler her ne kadar aşmaya çalıssaktq her iki taraf içinde biraz daha mesafeli ve dikkatli bir görüşme oluyor. Ama görüştükçe, sohbet ettikçe, seviştikçe daha da ısınıyoruz:)
Oral konusunda senin de dediğin gibi iyi olduğumu düşünüyorum:)

Tekrar tekrar görüşmek üzere, yine beklerim 💋

Masummelez

Normal Üye
17 Kas 2020
13
58
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
anadolu yakasina mi tasinalim napalim arkadas butun tatlis pembisler oraya toplanmis 😊

Campos

Normal Üye
27 Mar 2022
34
21
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oralda gırtlaktan ses geliyorsa ben o orala hayran kalırım ve kadına hayranlığım artar

Dr.grux11

Normal Üye
17 Ocak 2024
20
7
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kozyataginda oturup nur hanimla hala tanisamamak 😬

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar