Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 2. Görüşme göz kırpmayla bitti..

Enjinia

Normal Üye
16 May 2019
22
37
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar, Forumda yeniyim hatta bu yazdığım ilk referans konusu :)

Öncelikle Meltem hanım fotoğraflarından göründüğünden çok ama çok daha güzel vücuda ve surata sahip olan birisi. Bakmaya doyamayacağınız cinsten. Bir o kadar hanımefendiliğinden taviz vermeyen, olgun konuşma ve davranışları olup yeri geldiğinde şakalar yapıp havayı değiştirmesini de bilen sosyal aktivitelerinize rahatlıkla dahil edebileceğiniz bir hanımefendi. Yatakta yapmak istediğiniz etkinlikler için ise bu ücrete böyle bir tanrıçayla görüşmek mümkün mü dedirtecek cinsten.. Kendisinin vücudu aşırı pürüzsüz, kalçalar, göğüsler ve dudaklar ise mükemmel.. Diğer referans konularında da göreceğiniz aynalı bir yatağı var orada geçirilen zamanların tadı bambaşka :)

Kendisiyle 2. görüşmemi dün tamamladım ve 2 görüşmemde de zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.. Kendisi sizi mutlu etmek için her şeyi yapan bu işten belli ki keyif alan birisi. Bundan ötürü olacak ki size kız arkadaş hissini verebiliyor. 2 Görüşmemde de çok memnun kaldım eminim ki çok yakın zamanda 3. görüşme için kapısını çalıyor olacağım :) Sizlere de tavsiye ederim.

Görüşmek dileğiyle..
Kıbrıstan senin için dönen mühendis :)

Enjinia

Normal Üye
16 May 2019
22
37
Cinsiyetiniz nedir?
Kahrımdan ölücem valla!
Ben niye Meltem rüzgârında ruhumu serinletemiyorum Tanrım? Yıkılsın şu "vatsap" kalesi!
Millet Kıbrıslardan gelip randevu alıp görüşürken... Of ki ne of!
Sevişenlere, görüşenlere helal ü hoş olsun!
Bakalım bayram sonrası bu şanssız Bedevi Beyabani Meltem rüzgârına tutulup bir o yana bir bu yana savrulacak mı? Heyecanla bekleyiniz ey Forum ahalisi :)
Rosa şarapla gidersen akşam daha bir keyifli oluyor

7 Şub 2010
34
6
Cinsiyetiniz nedir?
Meltem hanımın vücuduna söyleyecek bir şey yok :) ben en çok yüzünü merak ediyorum...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için teşekkürler; MELTEM işini sonuna kadar özveriyle yapan ve memnuniyet garantili hanımefendilerdendir...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.

Öncelikle Meltem hanım fotoğraflarından göründüğünden çok ama çok daha güzel vücuda ve surata sahip olan birisi. Bakmaya doyamayacağınız cinsten. Bir o kadar hanımefendiliğinden taviz vermeyen, olgun konuşma ve davranışları olup yeri geldiğinde şakalar yapıp havayı değiştirmesini de bilen sosyal aktivitelerinize rahatlıkla dahil edebileceğiniz bir hanımefendi. Yatakta yapmak istediğiniz etkinlikler için ise bu ücrete böyle bir tanrıçayla görüşmek mümkün mü dedirtecek cinsten.. Kendisinin vücudu aşırı pürüzsüz, kalçalar, göğüsler ve dudaklar ise mükemmel.. Diğer referans konularında da göreceğiniz aynalı bir yatağı var orada geçirilen zamanların tadı bambaşka :)

Kendisiyle 2. görüşmemi dün tamamladım ve 2 görüşmemde de zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım.. Kendisi sizi mutlu etmek için her şeyi yapan bu işten belli ki keyif alan birisi. Bundan ötürü olacak ki size kız arkadaş hissini verebiliyor. 2 Görüşmemde de çok memnun kaldım eminim ki çok yakın zamanda 3. görüşme için kapısını çalıyor olacağım :) Sizlere de tavsiye ederim.

Görüşmek dileğiyle..

Güzel paylaşımınız için Kıbrıs'ta yaşayan Japon mühendisimize ve MELTEM hanıma teşekkürlerimizi sunarız. Bayram seyran dinlemeden, azimle görüşen bu iki güzel ruh, daha nice sevişmeleriniz olsun...

MELTEM Çevrimdışı
17 Ağu 2018
304
1,026

Görüşmek dileğiyle..

Çok tşk ederim tekrar tekrar buluşmak görüşmek dilegiyle

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar