- 22 Kas 2018
- 72
- 521
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu üçüncü görüşmemiz oldu ama ikinci referans açışım. Bu sefer daha ayrıntılı olsun. Kadıköy'de bana göre ulaşımı kolay bir bölgede. Giriş çıkış sorunsuz sessiz rahat bir yeri var. Daireye girdiğinizde zaten içerideki tasarım yatak ve loş ortam sizi sekse davet ediyor. Evcil hayvanlarını henüz göremedim ayrı bir bölgede takılıyorlar ufak tefek seslerini duyabildim kaç tane onu da bilmiyorum muhabbet arasında konuşmuş olabiliriz hatırlamıyorum. Duş olmazsa olmazımız yine de yazalım tertemiz rahat duşumuzu alıyoruz. Hoş sohbet güzel güler yüz. Fiziksel olarak ince bele karşılık o popo gerçekten boom! Teni harika bacaklar ve popoya öyle dokunuyorum ki sanki sihirli küre ya da sihirli lambadan cin çıkarıyorum büyülenmiş gibi. Öpüşme konusunda bu sefer biraz daha ileri gittim (şu dil ucu meselesi) evet! Ters düz yatakta koltukta cowgirl, doggy, karşılıklı oral bir çok aksiyonla terledim handjobla da kapanışı yaptık. Misafiri olanlar bilir her çıkışta toplayıcı bir aletle çoraplarınızı temizlemesi de başka bir ayrıntı.. Başka unuttuğumuz bir şey var mı? 2 seanslık güzel bir görüşme daha.. Teşekkürler!
Son düzenleme: