Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 15 saatlik bir ask hikayesi 😍

Rakışıklı Çevrimdışı

Rakışıklı

Normal Üye
19 Şub 2022
1
11
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 1-2 hafta önce Buse hanımla otelde gecelik planımız için akşam yemeği başlangıcıyla bir araya geldik elinde bir valiz saç baş yapılı assolist mi desem dansçı mı desem bir yıldız mı desem böyle bir aura ile böyle bir kıyafet ile odaya giriş yaptı o ağır valizde ne kostümler vardı neler neler güzel bir akşam yemeği öncesi güzel bir beraberlik yaptık ve sonrasında güzel sohbetlere daldık bazen ağladık bazen güldük çok derin konulara daldık aynı zamanda çok güzel şeylerde konuştuk hem hayatı paylaştık hem dakikalarımızı paylaştık aynı zamanda dertleştik. Çok güzel beraberlikler yaşadık çok güzel bir geceydi benim için, başımıza aynı yastiga koyup beraberce uyuduk sabah kalktığımızda tekrar kahvaltımızı Edip beraber olduk gerçekten uzun süre sonra çok güzel bir geceydi benim için her şey için çok teşekkür ederim hala iletişimde olduğumuz için de teşekkür ederim çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,330
4,052
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaklaşık 1-2 hafta önce Buse hanımla otelde gecelik planımız için akşam yemeği başlangıcıyla bir araya geldik elinde bir valiz saç baş yapılı assolist mi desem dansçı mı desem bir yıldız mı desem böyle bir aura ile böyle bir kıyafet ile odaya giriş yaptı o ağır valizde ne kostümler vardı neler neler güzel bir akşam yemeği öncesi güzel bir beraberlik yaptık ve sonrasında güzel sohbetlere daldık bazen ağladık bazen güldük çok derin konulara daldık aynı zamanda çok güzel şeylerde konuştuk hem hayatı paylaştık hem dakikalarımızı paylaştık aynı zamanda dertleştik. Çok güzel beraberlikler yaşadık çok güzel bir geceydi benim için, başımıza aynı yastiga koyup beraberce uyuduk sabah kalktığımızda tekrar kahvaltımızı Edip beraber olduk gerçekten uzun süre sonra çok güzel bir geceydi benim için her şey için çok teşekkür ederim hala iletişimde olduğumuz için de teşekkür ederim çok öpüyorum tekrar görüşmek üzere
paylaşım için teşekkürler

alico7777

Normal Üye
13 Nis 2023
10
4
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkür ederiz

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,963
6,699
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

tonnatli

Normal Üye
10 Eyl 2017
10
31
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi bıraktı mı?? Kuşluda veya burdaki tanıtım sayfasına ulaşamıyorum.
2 yıl sonra Türkiye’ye geldim. Buse hanımla iki arkadaşım görüşmüştü, öve öve bitiremediler. Heyecanla ulaşmaya çalıştım ama başaramadım. 😔
Şansızlığımla dalga geçiyorlar.

flash82

Normal Üye
25 Eyl 2019
3
0
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Buse hanımın iletişim bilgilerine nasıl ulaşabilirim acaba tanıtım bölümünü göremedim

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
813
3,083
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canimm merhaba
Oncelikle gec mesajim icin cok ozur dilerimm
Bazi yurtdisi seyehatlarim ve kendi sahsi islerimden dolayi ozel gorusmelerim geri bildirim notlarimi aksattim
Mesaji suan yaziyorum belki ama o gunumuz hala aklimda
Seni tanidigima cok cok memnun oldum
Iyiki gorusmusiz
Notunuz icin cok cok tsk ederim
Tekrar gorusmek uzere
Sevgilerim cok sarilmalarim ile❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar