Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 15 dakikalık

John Coffey Çevrimdışı
6 Haz 2021
303
232
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar
Dün için @Cansu kaya hnm ile 15 dk lık bir program'dan bahsedeceğim.
Forum 'da bayagı bir zaman dır referns açmamıştım yeni bir referans açayım diye @Cansu kaya hnm'ı tercih ettim,sagolsun beni misafir olarak kabul etti.
İletişim karşılama ikramlar olarak hepsi çok güzel bir agırlama idi.
Başlık sizleri yanıltmasın,4 saat olarak başladık ama zaman çabuk geçtiği için böyle bir başlık açmaya gerek duydum.
Programı oluşturduk ve o gün geldi.
Geldiğimi ilettim ve yönlendirmesiyle kapıya koştum,kapı açıldığında karşımda @Cansu kaya içeri girer girmez bir hoşgeldin öpücüğü biraz nefes alıp,el yüz faslını hallettik,oturup sohbet ederken gel bir ifadeni alayım senin diye tuttuğu gibi apar topar ifade odasına.
Salonda sohbet ederken ufak dokunuşlar ile sizi tahrik edici hareketlere mağruz kalıyorsunuz. Yatak kısımları sohbet ikramlar eksi olarak verebileceğim bir şey aklıma gelmiyor (sanırım hepsine+ 10) Bol sevişmeli bol pozisyonlu bir 4 saat su gibi bitti.
Buradan kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür eder tekrar görüşmek üzere diyorum.

Fenerlimustafa Çevrimdışı
22 Şub 2023
62
64
56
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Merhaba forumdaşlar
Forum 'da bayagı bir zaman dır referns açmamıştım yeni bir referans açayım diye @Cansu kaya hnm'ı tercih ettim,sagolsun beni misafir olarak kabul etti.
Başlık sizleri yanıltmasın,4 saat olarak başladık ama zaman çabuk geçtiği için böyle bir başlık açmaya gerek duydum.
Geldiğimi ilettim ve yönlendirmesiyle kapıya koştum,kapı açıldığında karşımda @Cansu kaya içeri girer girmez bir hoşgeldin öpücüğü biraz nefes alıp,el yüz faslını hallettik,oturup sohbet ederken gel bir ifadeni alayım senin diye tuttuğu gibi apar topar ifade odasına.
Salonda sohbet ederken ufak dokunuşlar ile sizi tahrik edici hareketlere mağruz kalıyorsunuz. Yatak kısımları sohbet ikramlar eksi olarak verebileceğim bir şey aklıma gelmiyor (sanırım hepsine+ 10) Bol sevişmeli bol pozisyonlu bir 4 saat su gibi bitti.
Buradan kendisine beni misafir olarak kabul ettiği için teşekkür eder tekrar görüşmek üzere diyorum.
Gerçekten zaman çok çabuk geçti ve uzun bir aradan sonra seni tekrar görmek çok güzeldi. Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim😘😘

Ali Can İstanbul Çevrimdışı
1 Tem 2023
24
20
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba forumdaşlar
@Cansu kaya için sabırsızlanıyorum

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
796
697
Böyle keyifli görüşmelerde zaman sobanın üzerinde ki bu gibi hemen eriyor. Paylaşım için teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar