Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 12 saatlik ti. Ama keşke bir ömür olsaydı 😍

• Konbuyu başlatan Flyd
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:18

Flyd

Normal Üye
26 Ağu 2019
2
11
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buseyle görüşmemize her noktadan deginmeye calisuicam ama nerden başlasam bilmiyorum.

Bir süredir izin günüme denk getirmeye çalışıyordum. Ve sonunda başardım. İki gün öncesinden, akşam yemeği ile başlayan bir gece organize ettim. Ama keşke iki günlük iznimin iki günüde organize etseymisim bu geceyi onunla.

Güzelliğini biliyordum. Hem yüz hem vücut, ancak bu kadarını asla beklemiyordum. Yemin Ederim şimdiye kadarki gördüğüm en güzel kız. Kaç kızla görüşme yaptım desen fazladır ama hepsinin içinde en iyisi.odaya girer girmez sarılması öpmesi, uzun zamandır görüşmemiş sevgilim dediğinizden fazlası vardır eksiği yoktur.

Hatta bir süre sonra bencillik yapıp, belkide kıskanıp, bence bu kadar samimi olma kimseyle diye söylendim bile kendisine. Keşke hep benim olsa diye içimden geçirerek...

O kadar bıcır bıcır o kadar enerjisi yüksekki.yatakta beni yemesini mi anlatsam, sevgilim edasini mi anlatsam, tatlı su gibi akıp giden sohbetini mi güzelliğini mi...

Ha birde dostlar : bence kıskanan kişiler vardır, onların yorumuna aldırış etmeyin, asla havalı yada kaprisli değil. O anın eğlenceli geçmesi ve karşılıklı keyif almak için elinden geleni yapan biri.

Hatıra fotosu cektirmeseydim gözüm açık giderdi. Onun haberi yok burda paylaşacağım alakalı. Supriz olucak

Seni unutmayacağım, kendimi unutturmayacagim
Sevgilerimle❤️

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyfiniz ve mutluluğunuz daim olsun... darısı bizlerin başına.
Paylaşım için teşekkürler; elinize, parmaklarınıza sağlık

MustafaPasa Çevrimdışı
2 May 2023
72
66
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buseyle görüşmemize her noktadan deginmeye calisuicam ama nerden başlasam bilmiyorum.

Bir süredir izin günüme denk getirmeye çalışıyordum. Ve sonunda başardım. İki gün öncesinden, akşam yemeği ile başlayan bir gece organize ettim. Ama keşke iki günlük iznimin iki günüde organize etseymisim bu geceyi onunla.

Güzelliğini biliyordum. Hem yüz hem vücut, ancak bu kadarını asla beklemiyordum. Yemin Ederim şimdiye kadarki gördüğüm en güzel kız. Kaç kızla görüşme yaptım desen fazladır ama hepsinin içinde en iyisi.odaya girer girmez sarılması öpmesi, uzun zamandır görüşmemiş sevgilim dediğinizden fazlası vardır eksiği yoktur.

Hatta bir süre sonra bencillik yapıp, belkide kıskanıp, bence bu kadar samimi olma kimseyle diye söylendim bile kendisine. Keşke hep benim olsa diye içimden geçirerek...

O kadar bıcır bıcır o kadar enerjisi yüksekki.yatakta beni yemesini mi anlatsam, sevgilim edasini mi anlatsam, tatlı su gibi akıp giden sohbetini mi güzelliğini mi...

Ha birde dostlar : bence kıskanan kişiler vardır, onların yorumuna aldırış etmeyin, asla havalı yada kaprisli değil. O anın eğlenceli geçmesi ve karşılıklı keyif almak için elinden geleni yapan biri.

Hatıra fotosu cektirmeseydim gözüm açık giderdi. Onun haberi yok burda paylaşacağım alakalı. Supriz olucak

Sevgilerimle❤️
referans için teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Sevgilerimle❤️
Merhaba
Oncelikle gec mesajim icin cok ozur dilerimm
Bazi yurtdisi seyehatlarim ve kendi sahsi islerimden dolayi ozel gorusmelerim geri bildirim notlarimi aksattim
Ara sira konusuyoruz wp dan , bu cok degerli benim icin , arayi acmamak adina unutturmayalim birbirimizi 🥰
Notunuz icin cok cok tsk ederim
Tekrar gorusmek uzere
Sevgilerim cok sarilmalarim ile❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar