Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

100 üncü hatırlatma

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Moderatör tarafında düzenlendi:
The Kingslayer Çevrimdışı
30 Eki 2020
164
213
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bence de muhabbete limon sıkmamak lazım . hem limonu sevmeyen ne bileyim ki insan sevebilsin :rolleyes:

Oktayca Çevrimdışı
29 Ağu 2021
1,548
1,298
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili forum üyeleri evimde kedim limon var onu bilmeyen yok lütfen onu kapatın , onu bir yere bırakın demeyin o evimin bir bireyi zaten yatak odasına girmez lütfen anlayın bu isrardan vazgeçin
Limon reis uslu durur gerisi Eylül Hanım da zaten

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
210
479
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Hayvan sevmeyen insan sevemez" bence. Benim fikrim bu yönde. Değiştirmeye çalıştım, "genelleme yapma" dedim kendime, yok olmuyor. Değişmiyor fikrim maalesef. 😂

biker teenager Çevrimdışı
5 Kas 2020
53
29
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Limonun sadece bir kedi olduğunu zararsız ve kendi halinde takılan evin bir bireyi olur kendileri sızı ısırmaz tırmalamaz tabi kızdırmazsaniz 😉 neticede evcil bir kedi yılan değil akrep degil bende bunlara tutuluyorum istemiyorsan otelle davet edersin olur bitter

Onuragc Çevrimiçi
14 Eki 2021
132
201
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Limon çok güzel bir kedi gerçekten kendini sevdirmekten başka bir şeyin peşinde değil. Zaten özel anların yaşandığı odaya girmesi yasak. Kediden hoşlanmayan gitmesin o zaman Eylül e

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bazılarının alerjisi oluyor benim yok ama anlayış gösterilmeli diye düşünüyorum.
Ben alerjiye saygı duyuyorum bu saygimdan da kabul etmiyorum evime sağlık bu kedi tüyü alerjisi varsa evde doğal olarak tuy de olur

Cenk Çevrimdışı
25 Eyl 2019
52
142
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence, misafirliğe gittiğimiz arkadaşımızın evinde sesten rahatsız olup çocuğunu bir odaya kapatmasını isteyemediğimiz gibi tüm canlıların alışkı olduğum yaşam alanlarına da saygı duymalıyız. Nihayetinde alerjimiz varsa da arkadaşlarımız ile dışarıda da görüşebiliriz.

Bu arada video çok hoş hatta baya da güldüm. Çok sevdim limon efendiyi umarım sevme şansım olur.

iyi forumlar.

tacothecat Çevrimdışı
31 Tem 2021
117
320
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm genellemeler gibi bu genelleme de yanlıştır belki ama...

Hayvan sevmeyenlerin insanları da koşulsuz olarak zor seveceğini, bencil ve egoist olma ihtimallerinin hayvan sever insanlara göre daha yüksek bir ihtimal olduğunu düşünüyorum. Aslında sadece düşünce değil, kendi gözlemlerim de aynen böyle.

Şimdi kimse de çıkıp "Ben öyle değilim" demesin, ben kendi gözlemim ve düşüncemi aktardım:)

Limon'a sevgiler,

görüşlerinize sonuna kadar katılıyorum. hayvana katlanamayan bir insan, bir insana hiç katlanamaz bence. ego ve bencillik bu insanlarda yüksek oranda var. bu insanlarda yaptığım gözlemde hep şunu görüyorum; dostça ve sevgi ile yapılan yaklaşımlara şüphe ile bakmak, altında hep bir çapanoğlu aramak. ve de genelde bu insanlar bugün ak dediğine yarın kara diyecek kadar git gel kafalı oluyor.

Rena Yasmin Çevrimiçi

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,327
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"Hayvan sevmeyen insan sevemez" bence. Benim fikrim bu yönde. Değiştirmeye çalıştım, "genelleme yapma" dedim kendime, yok olmuyor. Değişmiyor fikrim maalesef. 😂
Hayvan sevmeyen için çeşitli tezlerim var . aslında sevmeyen demeyelim ama bazı sorunlarından dolayı aynı ortamda olmak istemeyen diyebilirim yaşama saygı duyması gereği tercihlerini ona göre yapmalı insan
örnekleme olarak
küçükken bir tranva geçirmiş olabilir . tüye alerjisi olabilir vs

ama bir tez var ki şu ana kadar hiç şaşmadı bir hayvanın sevmediği insanda hep bir şey çıkıyor bu net ...

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
210
479
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayvan sevmeyen için çeşitli tezlerim var . aslında sevmeyen demeyelim ama bazı sorunlarından dolayı aynı ortamda olmak istemeyen diyebilirim yaşama saygı duyması gereği tercihlerini ona göre yapmalı insan
örnekleme olarak
küçükken bir tranva geçirmiş olabilir . tüye alerjisi olabilir vs

ama bir tez var ki şu ana kadar hiç şaşmadı bir hayvanın sevmediği insanda hep bir şey çıkıyor bu net ...
Buna imzamı atarım. Özellikle de kediler. Bir kişiden hazzetmezlerse kesin bir problem oluyor o kişide.

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buna imzamı atarım. Özellikle de kediler. Bir kişiden hazzetmezlerse kesin bir problem oluyor o kişide.
bende aynı şeyi köpekler için söyleyebilirim bir adamın babası olarak ...

ve limon ile de tanıma şansına sahip birisi olarak :)

324werwdefsdf Çevrimdışı
9 Haz 2018
820
1,883
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
664
1,356
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu konuları uzatmaya gerek yok bence..Limon bir kenarda oturuyor.Hareketli,agresif değil..Bende de toza,kedi tüyüne alerji var..Eylülle rahat görüştüm..Sıkıntıda olmadı bu konudan..Ama yani hayvan sevmeyen gelmesin vs denmesi de itici bu tarz konularda..Ben Cansu ile de görüştüm gayet hareketli gofret evinde de olduğunu bilmiyordum o bir oda da tuttu..Çünkü çok hareketli..Eskiden Cindy Selinde vardı ben geldiğimde o da yanımdan alırdı.Mecbur ayrı yere hareketliydi..Bazen de getirmezdi benim için..Bu konuları hayvan seven,sevmeyene çevirmeyelim..

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu konuları uzatmaya gerek yok bence..Limon bir kenarda oturuyor.Hareketli,agresif değil..Bende de toza,kedi tüyüne alerji var..Eylülle rahat görüştüm..Sıkıntıda olmadı bu konudan..Ama yani hayvan sevmeyen gelmesin vs denmesi de itici bu tarz konularda..Ben Cansu ile de görüştüm gayet hareketli gofret evinde de olduğunu bilmiyordum o bir oda da tuttu..Çünkü çok hareketli..Eskiden Cindy Selinde vardı ben geldiğimde o da yanımdan alırdı.Mecbur ayrı yere hareketliydi..Bazen de getirmezdi benim için..Bu konuları hayvan seven,sevmeyene çevirmeyelim..
Alerjisi olan hayvan sevmez degil ama bana zorla kedini kapat deniyor benı bu kızdırıyor 😁 zaten uslu cocuk ben diyorum o yatar kenarda diye

phosphoreschence Çevrimdışı
14 Eki 2019
664
1,356
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyi ama gerçekten, hayvan sahibi bir pembiş, hayvan sevmeyen bir insana ne desin? evde hayvan var sonuçta, "Gelme" demekten başka çare var mı her iki tarafın da rahatı için?
Konu gelip gelmeme,hayvan sevmemeye dönmesin kısmını anlattım ben kendimce izlenimlerimden yola çıkarak.Anlayan anlamıştır bence..

Rena Yasmin Çevrimiçi

Rena Yasmin

Ooo yanıyor ☺
23 Eyl 2021
1,260
4,327
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar