Mr. V
Normal Üye
- 26 Ocak 2021
- 42
- 143
- 45
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Nerden başlasam bilemiyorum öncelikle ev ulaşımı çok kolay.Osmanbey metrosunda indikten sonra 3 dk yürüme mesafesi. İçeri girdiğiniz de bir bebek misali herşeyinizle ilgileniyor ' sen eğilme ayakkabını ben çıkarırım' demesi çok büyük bir incelik. Uzun bir sohbet sonrası birlikte duşa girdik köpükle çok güzel bir şekil de yıkarken yaptığı oral ve vucuduma kondurduğu öpücükler çok güzeldi. Duş sonrası kendimi Kral gibi hissettim diyebilirim . Bu güzel duş sonrası yaşadıklarımı anlatmak istemiyorum çünkü gidip yaşamanızı gerçekten isterim çünkü eminim hayatınızda böyle birşey bir çoğunuz yaşamamıştır. Saat sınırı olmaması, işini gerçekten şevkle ve zevk alarak yapması beni çok mutlu etti. Zaman nasıl geçti anlamadım acelem olduğu için hemen kaçmak zorunda kaldım çünkü bırakmak istemiyor =) Masaj sonrası kendi elleri ile beni yıkadıkdan sonra giydirirken ayak parmaklarınız dan tutun da kulağınıza kadar sizi kuruluyor ve öyle evden uğurluyor. Japon kültürü beni çok etkilemiştir özellikle Geyşa lar Daisy tam bir Geyşa bana bu zevki yaşattığın için teşekkür ederim. Daisy cim forum da daha aktif olmanı isterim ki forumda ki arkadaşlar zevkin doruklarını sonuna kadar yaşasınlar. Bir kaç haftaya bir sürprizi olucak belki kendi paylaşımların da söyler diye ben birşey demiyorum. Ama kesinlikle yaşanması gereken bir kadın.