Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 1.5 yil sonunda olanlar oldu 🥰

Hakansoy

Normal Üye
29 Mar 2019
13
24
Cinsiyetiniz nedir?
Elena radarima 2021 Ekim gibi dusmustu. dusmustu. Ama tam zamanli bir istanbullu olmadigim ve bu iste plan program da yapamadigim icin her anlik denememizde karavana demistik.

Taaa ki gecen gune kadar. Isi gucu temizligi birakip talebime yesil isik yakinca ucarak yanina gittim. Konum kolay park yeri kolay. Beni cok guzel karsiladi. Tertemiz evi ve ilgisi sohbeti ile sanki yillardir gittigim bildigim bir yerde gibi hissettim.

Sohbeti muhabbeti sicakligi her seyi ile kiz arkadasinizmis gibi.

Gecirdigimiz iki saatte yaptigimiz her seyden cok mutlu oldum. On sevismenin ne oldugunu unutmusum nerdeyse bana Elena hatirlatti. Opmelere doyamadim. Citi piti da olunca aksiyonlar kolaylasti 🥰

Cok uzatmadan olumlu referansimi bitirmeden once kendisine tekrar tesekkur etmek istiyorum. Yine gorusecegiz 🤭

A32020

Normal Üye
29 Haz 2022
30
44
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

canakturk Çevrimdışı
7 Kas 2021
58
65
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elana hanımı çok merak ediyorum, olumlu paylaşımlar olması sanki uzun soluklu Elana hanımın abonesi olabilirim gibi geliyor :)
Güzel paylaşım için teşekkürler herkese

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,897
4,472
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elena radarima 2021 Ekim gibi dusmustu. dusmustu. Ama tam zamanli bir istanbullu olmadigim ve bu iste plan program da yapamadigim icin her anlik denememizde karavana demistik.

Taaa ki gecen gune kadar. Isi gucu temizligi birakip talebime yesil isik yakinca ucarak yanina gittim. Konum kolay park yeri kolay. Beni cok guzel karsiladi. Tertemiz evi ve ilgisi sohbeti ile sanki yillardir gittigim bildigim bir yerde gibi hissettim.

Sohbeti muhabbeti sicakligi her seyi ile kiz arkadasinizmis gibi.

Gecirdigimiz iki saatte yaptigimiz her seyden cok mutlu oldum. On sevismenin ne oldugunu unutmusum nerdeyse bana Elena hatirlatti. Opmelere doyamadim. Citi piti da olunca aksiyonlar kolaylasti 🥰

Cok uzatmadan olumlu referansimi bitirmeden once kendisine tekrar tesekkur etmek istiyorum. Yine gorusecegiz 🤭
paylaşım icin teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,729
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar