- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
2Bazı aksaklıklar sebebi ile masaj sedyem pazartesi günü elimde olacak diğer hazırlıklarım tamamdır. 09. Şubat salı günü relax masaj yapmaya başlayacağım nuru masajı filan yapmak bana göre değil, günün stresini ve yorgunluğunu atabilmeniz için yardımcı olabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58691Ekli dosyayı görüntüle 58692Ekli dosyayı görüntüle 58693
Cansucugum hadi hayırlısı senin için olumlu olur inşallahBazı aksaklıklar sebebi ile masaj sedyem pazartesi günü elimde olacak diğer hazırlıklarım tamamdır. 09. Şubat salı günü relax masaj yapmaya başlayacağım nuru masajı filan yapmak bana göre değil, günün stresini ve yorgunluğunu atabilmeniz için yardımcı olabilirim
Ekli dosyayı görüntüle 58691Ekli dosyayı görüntüle 58692Ekli dosyayı görüntüle 58693
Kesinlikle 2Bazı aksaklıklar sebebi ile masaj sedyem pazartesi günü elimde olacak diğer hazırlıklarım tamamdır. 09. Şubat salı günü relax masaj yapmaya başlayacağım nuru masajı filan yapmak bana göre değil, günün stresini ve yorgunluğunu atabilmeniz için yardımcı olabilirim
Tşk ederimGüzel haberler, güzel fotograflar ile beraber geldi maşallah
Tşk lerHoşgeldiniz masajınızla beraber
Olur neden olmasınBen Relax yerine (Canx) masajı diyorum inşallah bizde Canx' lanırız Hayırlı olsun Cansu hanım
Tşk lerSabırsızlıkla bekliyoruz...
Tşk ler. InşallahHoş geldiniz @Cansu kaya hanım. Sabırsızlık içinde bekliyorum Şubat ortasını.
Tşk ler hep beraber inşallahCansucugum hadi hayırlısı senin için olumlu olur inşallah ❤
Tşk lerKesinlikle 2 ♥
Tşk ederim. Test edip onaylayacağız inşallahÇok başarılı olacağınıza eminim . Umarım hersey gönlünüzce olur ☺☺ Bu arada 2 numara gerçekten sanat eseri gibi olmuş . Görüşmez üzere
Tşk ederim beklerimSihirli parmaklarınızdan masaj,çok iyi olacak
Tabii ben teşekkür ederimTşk ederim beklerim
Tabii ben teşekkür ederim
Hazırlıklarımı bitirdim. Gün sayıyorum heyecanla.Tşk ler. Inşallah
ne diyim hayali bile hararet yapıyorBazı aksaklıklar sebebi ile masaj sedyem pazartesi günü elimde olacak diğer hazırlıklarım tamamdır. 09. Şubat salı günü relax masaj yapmaya başlayacağım nuru masajı filan yapmak bana göre değil, günün stresini ve yorgunluğunu atabilmeniz için yardımcı olabilirim
Hadi bakalımHazırlıklarımı bitirdim. Gün sayıyorum heyecanla.
Tşk ederim. Belki sende fırsat bulursunHayırlı olsun Cansu Hanım, fırsatını bulup gidebilenler için, çok güzel bir deneyim olacağına eminim
Tşk lerÖzledik seni
Hayal kurmadan da olmuyor maalesefne diyim hayali bile hararet yapıyor
Başladım bakalımİşte bu, siz masaja başlayın ben geliyorum.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!